Lino Band

Ett oprövat kort

Lino Band

Valack - Varmblod - född: 2017-05-23

e. Solvato (US) u. Hosianna  Tränare: Jimmy Dahlman, Gävle

Solvato (US)

Hingst f. 2009 e. Donato Hanover (US) u. Solveig (US)

Pappan är ingen mindre än Solvato en amerikanare som sprang in hela 6,2 milj kr på sina 66 starter. På meritlistan segern i Olympiatravet (2014) och Oslos Grand Prix (2014).

Lino Band

Lino Band är en 6-årig valack som inlett 2023 på bästa sätt hos tränare Jimmy Dahlman.

En häst som har rutin men ändå är lite oprövad...

Hosianna

Sto f. 2008 e. Korean (FR) u. Longleg Svärd

Mamman Hosianna något mindre känd sprang ihop 135-tusen kr på sina 32 starter…

Grym insats av Lino Band igår på Gävle travet V64 avd 5 där vår Lino Band tillsammans med Felicia Molin lämnade motståndarna på upploppet. Stort Grattis till tränaren Jimmy Dahlman och skötare Jennie Edholm

Start i Rättvik där vår tränare Jimmy Dahlman hoppar ner i sulkyn (se starlista). Tyvärr blev det galopp i första kurvan och Jimmy säger att det blir lite semester i ca 3-4 veckor för att ladda om batterierna.

Varm vecka men Lino har tränat på i sanden, 2 pass i veckan och han känns fin och ser väldigt fin ut!!

Lino Band har haft en härlig vecka, mest myst i hagen med sin kompis! Han känns och ser fortsatt väldigt fin ut! Jag har tänkt anmäla till Gävle dem 13 juni men inte bestämt vilken proposition det blir än, finns 2 att välja mellan men det lutar åt lärlingsloppet!

Jimmy Dahlman hälsar oss andelsägare hjärtligt välkommen till stallet, Skogsholma travcamp strax utanför Gävle. Lino Band har blivit en ersättningshäst till vår tidigare delägda Hard Touch som dessvärre skadat sig så illa att han aldrig mer kan tävla.

Varm vecka men Lino har tränat på i sanden, 2 pass i veckan och han känns fin och ser väldigt fin ut!!

Lino Band är en 6-årig valack som inlett 2023 på bästa sätt hos tränare Jimmy Dahlman. På 7 starter har han 1 seger, 1 andraplats och 1 tredjeplats. Han har också gått på nytt personligt rekord på 1.13,8 min/km över kort distans. Lino Band är i full kondition och Jimmy är oerhört nöjd med hur han mognat och utvecklats under årets första månader! ...