Lino till start på Rättvik

10.09.2023

Jimmy Dahlman hälsar oss andelsägare hjärtligt välkommen till stallet, Skogsholma travcamp strax utanför Gävle. Lino Band har blivit en ersättningshäst till vår tidigare delägda Hard Touch som dessvärre skadat sig så illa att han aldrig mer kan tävla.

Vi kastar oss in i hetluften på en gång - Torsdag 25/5 är det start på Rättvik och tyvärr fick vi spår 12 på 1640!! Men att döma av träningsjobb så är han i fin form så vi hoppas på lite tur under vägen.

Gör ett bra lopp från sitt tråkiga spår! Han gick bra till slut och han gillar inte när det blev som idag när han får springa längst bak! Han trivs bäst när han får vara med där framme! Han håller sin fina form! Vi kollar på nytt lopp om 10-14 dagar det passar Lino i tid med återhämtning.

Efter loppet så har Lino mest ätit massor med mat och morötter och gått i hagen! Han är pigg och glad efter loppet!Veckan som kommer blir ganska lugn för hans del det blir mystur i skogen sen på torsdag kör vi intervaller igen Ska kolla lite efter ett passande lopp!