Madison County

Pampig brittiska med vinnarskalle

Madison County

Sto - Engelskt fullblod - född: 2018-05-03

e. Cityscape (GB) u. La Bikina (GB) e. Avonbridge (GB)

Tränare: Annika Sjökvist, Bro Park galopp

Cityscape (GB)

Hingst f. 2006 e. Selkirk (USA) u. Tantina

Pappan är en toppavelshingst som lämnat avkommor som vunnit i galoppens högsta klass (Grupp 1) och han var själv en gruppvinnande hingst.

Han tävlade i England, Irland, Hongkong, Frankrike, Dubai, Kanada och Italien och rankades två gånger bland de 40 bästa tävlingshästarna i världen.

Madison County

Madison County är en stor och pampig tjej som verkligen visar att hon har tävlingsskalle.

Till temperamentet är hon en madame, lite bossig och vill gärna styra och ställa. Matglad till tusen och stressar inte upp sig i onödan.

Eftersom hon är svenskfödd så får hon svenskbonus på insprungna prispengar.

La Bikina (GB)

Sto f. 2008 e. Avonbridge u. Quiz Chow

Mamman köptes dräktig från England och fölade i Sverige.

Hon kommer från en stolinje med mycket blacktype och storloppsvinnare. Blacktype-lopp är lopp som håller hög internationell klass.

Dubbla starter för våra galopphästar på Bro Park på fredag kväll 12 augusti. Både Madison County och Forward Focus kommer till start. Madison har tränat på jättefint och är nu startanmäld till guldhandikapp på Bro och åter på dirt-tracken. Motståndet är jättetufft men "the queen" är själv en tuff brud i lyxförpackning.

Vid tävlingar på Bro Park idag tog Madison County sin tredje raka seger tillsammans med ryttaren Martin Rodriguez som ridit henne vid alla tre segrar. Segern var värd 25 000 kr och vinnarspelet till 3.02 gånger insatsen.

Madison County - ett 4-årigt sto med engelska föräldrar - har fått lång tid på sig att bli klar för start då hon växt länge. Dessutom la vi några extra månader med träning som 3-åring för träna henne i att acceptera att gå in i startboxarna, vilken numera fungerar utmärkt.