Senaste Nytt

för oss fotbollsälskare

Manchester United bekräftar på tisdagskvällen att både Lisandro Martinez och Victor Nilsson Lindelöf blir borta från spel i åtminstone en månad till följd av skador. Vilket mer eller mindre innebär att säsongen är färdigspelad för de båda.

Enligt The Telegraph är Sir Jim Ratcliffe och det nya styret vid Unitedrodret intresserade av att omvärdera managerrollen i United. Det ska vara av stor väsentlighet för INEOS att, oavsett hur ten Hags framtid ser ut, implementera en förminskad roll för managern istället för att managerrollen ska innebära ansvar över flera olika avdelningar i...

Matchen mot Sheffield United som skulle spelats förra helgen kommer att spelas den 24 april, en onsdag, med avspark 20.00 svensk tid. Det blir dubbla ligamatcher den veckan, med Burnley som motståndare den 27 april med avspark 15.00 svensk tid. Båda matcher spelas på Old Trafford.

Engelska Championship-klubben Birmingham City har under den här säsongen skiftat tränare vid flera tillfällen. Ikonen Wayne Rooney ersatte i höstas John Eustace, men fick sedan sparken i januari, och därefter var Steve Spooner tillfällig tränare i ett par dagar innan Tony Mowbray tog över.

Manchester City anklagas för ekonomiskt fusk. Nu är ett datum satt för när frågan ska avgöras. - Tyvärr kan jag inte säga när det är, men det går framåt, säger Premier Leagues vd Richard Masters enligt Manchester Evening News.

Newcastle meddelar under onsdagen att klubben har åkt på ett tungt bakslag. Mittbacken Sven Botman är knäskadad, och tvingas genomföra en operation.

Manchester City-förste målvakt Ederson skadade sig i samband med att han kapade Liverpools Darwin Nunez i söndagens 1-1-möte lagen emellan. Brassen fick behandling på planen och tvingades bryta matchen i förtid.