Senaste Nytt

för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

En andraplats för Tysklands bästa lag räcker inte för Bayern München. Vilket gör att tränaren Julian Nagelsmann sitter löst. Detta enligt transferjournalisten Fabrizio Romano. Han skriver att klubben gör sig av med 35-åringen, och att Thomas Tuchel ska ta över.

"Vår tränare" Oskar Kylin Blom har inlett året relativt lugnt. Ganska få starter och några större framgångar har det inte blivit. Men nu, när värmen börjar närma sig, börjar också stallets hästar visa form. Under måndagens kvällstävlingar på Gävletravet kom seger åtta, nio och tio för året.

75-årige Roy Hodgson skriver ett avtal med Crystal P fram till slutet på av här säsongen. Den förre engelske förbundskaptenen återvänder till klubben för en andra period, han var tidigare tränare för The Eagles mellan 2017 till 2021.

Antonio Contes dagar i Tottenham ser ut att vara räknade. Enligt Telegraph kommer italienaren och klubben gå skilda vägar – efter den senaste tidens turbulens.

Championships ligaorganisation (EFL) har beslutat att straffa serieledarna Burnley. Klubben var sena med att skicka in finansiell information och kontouppgifter till EFL.

Sveriges landslagskapten Victor Nilsson Lindelöf, 28, har under den här säsongen fått knappt om speltid med 20 matcher, varav nio framträdanden i Premier League, och spekuleras vara på väg bort från Manchester United. Lindelöf kom till United från Benfica under 2017 och har kontrakt till sommaren 2024.