Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

EttXTvå 13 dec vinst:      233 791 kr

ATG ser omsättningsmässiga utmaningar på den svenska omreglerade spelmarknaden på kort sikt. Detta till följd av de nya lagkraven som infördes i och med årsskiftet. Det skriver bolaget i bokslutskommunikén för 2018.

Under torsdagen hade civilminister Ardalan Shekarabi (S) bjudit in företrädare för den svenska spelmarknaden. På agendan låg en diskussion om spelreklam, som enligt regeringen är för aggressiv och omfattande i bland annat tv-kanaler och sociala medier.

Efter elva matcher sen tog det slut för Ole Gunnar Solskjaers obesegrade svit. Paris SG, var trots avsaknad av nyckelspelare, numret för stort här på Old Trafford.

Enligt BBC Sport är Arsenals mittfältare Aaron Ramsey klar för Juventus. Han kliver dessutom in på tioitopp-listan över de bäst betalda spelarna i världen. Den gode Aaron kommer med andra ord att bli den bäst betalde brittiske fotbollsspelaren någonsin.

Manch.C kommer till ny match mindre än 24 tim efter fighten mot Arsenal. Pigg morgon träning under måndagen där de flesta av spelarna var på plats. Managern Pep Guardiola kommer att rotera och Leroy Sane, Riyad Mahrez och John Stones som vilades senast kommer förmodligen att starta här.

Paul Pogba ska ha varit på vippen att lämna Manchester United, när klubben fortfarande var under José Mourinhos ledning. Vida känt så kom inte duon överens, och fransmannen kämpade med sitt spel.