Senaste Nytt

för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Allt bra med Focus. Han står fortfarande med i hela storloppscirkusen - Derbyserien, Breeders och diverse andra insatslopp. Nu hoppas jag att han har snart vuxit klart och mognat och är redo för kval.

Enligt den brittiske journalisten Graeme Bailey på 90 minutes Football anser Rangnick att Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka och lagkaptenen Harry Maguire inte är tillräckligt bra för att spela i Manchester United. Enligt uppgifterna ska United-tränaren ha berättat det för klubbens ledning, samtidigt som han betonat att spelarna behöver ersättas....

Robin Olsen uppges vara tillbaka i Premier League. Målvakten har skrivit på ett låneavtal med Aston Villa, uppger transfer-journalisten Fabrizio Romano.

Burnley's Premier League game at home to Watford on Tuesday has been postponed because of a high number of players with injuries and Covid-19.

Ansedda The Athletic uppger att Premier League-nykomlingen Brentford har erbjudit Eriksen ett korttidskontrakt på sex månader. Det ska också finnas en option på att förlänga med ytterligare ett år, enligt sajten.

Detta efter att laget förlorat mot Norwich med 2-1 under lördagen. Det antas vara just de svaga resultaten som gör att spanjoren får lämna uppdraget. Everton ligger efter 19 spelade matcher på plats 16 i Premier League och sedan mitten på september har laget tagit två segrar.

Aston Villa storsatsar efter att Steven Gerrard tog över som tränare i november. Klubben gjorde nyligen klart med Barcelona om att låna in stjärnan Philippe Coutinho, och enligt transferexperten Fabrizio Romano är Aston Villa nära en övergång av Everton-backen Lucas Digne.

Hårdsatsande Newcastle har gjort klart med sin andra värvning. Chris Wood uppges lämna Burnley för Newcastle.