Senaste Nytt

för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Sheffield U har varit ute efter Malmö-backen Anel Ahmedhodzic sedan i vintras och under måndagen uppgav L'Equipe att Malmö FF-backen har gjort klart med Championship-klubben, och att övergången ligger på 3,5 miljoner euro, motsvarande drygt 38 miljoner kronor.

Gabriel Jesus lämnar Manchester City. Anfallaren har presenterats av Arsenal, meddelar den senare klubben.

Eriksen är muntligt överens med Manchester United, enligt The Athletic. Det har tidigare rapporterats att Eriksen valt mellan Brentford och Tottenham. Manchester United har enligt de tidigare uppgifterna nobbats eftersom Eriksen ska ha uttalat att han vill bo i London.

Tottenham uppges vara på väg att göra en prestigevärvning inför nästa säsong. Under senaste tiden har London-klubben kopplats ihop med en värvning av Evertons brasilianske stjärnspelare Richarlison, och nu kommer nya uppgifter om att det kan bli en övergång.

Newcastle har kommit överens med Lille om den nederländska U21 landslagsmannen Sven Botman. Man försökte värva 22-åringen redan i januari men mötte konkurrens från AC Milan. Klubben har därmed värvat en helt ny backlinje sedan nye tränaren Eddie Howe tillträdde i november förra säsongen.

Huvudtränaren Wayne Rooney lämnar klubben på egen begäran. Ansvariga för klubben inser att personal och supportrar kommer bli frustrerade och lika besvikna över den här nyheten, men vi önskar alla honom framgång i framtiden", skriver Derby.