Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Mitt i krisen ställs Manchester United mot Liverpool. Och nu står det klart att man gör det utan både Paul Pogba och David de Gea, rapporterar Mirror. Det är minst sagt ett ordentligt krisläge för United.

Vårt yrväder har haft ont i sina bakben, misstänkt skada på respektive böjsena. Det har bildats nånting som heter Granulom och för att få bukt på det måste man gå in och operera, det är bra prognos på att hon blir helt bra efter operationen men det är så klart alltid en risk.

Manchester City har bara tillgång till en frisk mittback, nu är även John Stones skadad. Han kommer att bli borta ca 4-5 veckor säger tränaren Pep Guardiola.

21-årige Tammy Abraham gjorde tre mål mot Wolves i lördags. Vilket får Chelsea-tränaren Frank Lampard att jubla högt. Tammy blev stor segerorganisatör, gjorde tre mål

Vårt tränarpar Rebecca Dahlén (på bild) och Dennis Palmqvist kommer från och med den 1 okt att flytta alla tävlingshästar till en av Sveriges modernaste anläggningar Julmyra Horse Center som är beläget strax utanför Heby.