Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Ett massivt snöväder har intagit Bergsåker (Sundsvall) inför kvällens V86-tävlingar. Flera viktiga strykningar redan och fler väntas komma. Flera plusgrader och fortsatt snö eller snöblandat regn väntas fortsätta även under kvällen... Inga roliga förutsättningar för travtävlingar.

Was ist das...

26.01.2020

Liverpool tappade under söndagen 2-0 till 2-2 mot Shrewsbury Town i fjärde omgången i FA-cupen på Montgomery Waters Meadow och därmed väntar nu omspel mellan lagen. Shrewsburys supportrar firade vilt genom att storma planen, medan Liverpools tyske tränare Jürgen Klopp var rejält irriterad efteråt.

Många gånger i FA-cupens historia har David segrat mot Goliat. I fallet Tranmere mot Manchester United gjorde Goliat processen kort med David. Efter de första 45 minuterna ledde United med hela 5-0 - och segersiffrorna skrevs till slut till 6-0.

Efter en matchfrekvent och intensiv vinter så väntar två veckors vinteruppehåll i den första halvan av februari för Premier League-lagen.

Poängavdrag

14.01.2020

Förra säsongen fick Birmingham City ett poängavdrag på nio poäng av det engelska förbundet för att de inte hållit sig inom Finacial fair Play-reglementet. Nu är klubben i trubbel igen. De ansvariga inom klubben har inte lyckats presentera en ekonomisk plan som visar att de är på rätt väg. istället har klubben forstatt att överspendera. Nya straff...

Låneförvärvet från Chelsea 19-årige Conor Gallagher (6 mål) har lämnat Charlton och kommer att lånas ut till Aston Villa säsongen ut.

Arsenal överväger att försöka låna in John Stones från Manchester City för att förstärka lagets defensiv.