Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Vår nya familjemedlem Lancelot Laday kommer att tränas av Dennis Palmqvist, ny professionell tränare på Solvalla. Sambon Rebecca Dahlén är en av landets nya kusktalanger.

Svenska Spel misslyckas med att lansera sin nya tjänst, Spela Tillsammans. Testerna till 31 mars vart ej klara i tid och nu planeras en nystart kommande vecka.

19 spelade matcher varav 14 segrar och två oavgjorda. Nu bekräftar Manchester U att tränaren Ole Gunnar Solskjaer skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Idag tog det slut. Inga böter, inget ytterligare transferembargo men däremot fick klubben ett beslut från EFL:s oberoende panel under dagen att man kommer att straffas med nio poängs avdrag för att ha brutit mot först RFL:s financial fair play-regler och därefter för att ha struntat i det embargo som klubben sattes under.

Landslaget EM-kvalar i veckan mot Rumänien 23/3 och Norge 26/3. Övriga lag i gruppen är Spanien, Malta och Färöarna. I och med att Sverige är med i en grupp med sex lag så blir samtliga matcher under 2019 tävlingsmatcher.

I veckan spelades åttondelsfinalerna klart i Champions League. Det gav ett kvartsfinalfält med Manchester United, Manchester City, Liverpool, Tottenham, Ajaz, Barcelona, Juventus och Porto i turneringen.

Med lopp i kroppen, het som en kamin och nya travkompisar tar vårt eminenta tränarteam med sig drottningen till Gävle ovalen på fredag kväll. Tränaren/kusken Claes Sjöström och hästskötare Sara Norrström är mycket nöjda med tjejen för dagen och nu går vi för seger.

Det har dragits i långbänk under många år, men nu verkar den nya stadsdelen Solvallastaden bli verkliget och minst tvåtusen bostäder ska byggas alldeles intill Sveriges Nationalarena för travsport.