Senaste Nytt

för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Liverpools stjärnspelare Mohamed Salah testade nyligen positivt för covid-19 efter att ha varit på sin brors bröllop. Därmed missar han nu Egyptens möte med Togo i kvalet till Afrikanska mästerskapen, men kommer även att missa helgens möte med Leicester i Premier League. Nu är dessutom mötet med Atalanta i Champions League i nästa vecka i fara.

Sunderland spelar i League One men nu skall den klassiska klubben räddas - av en 22-ååring. The Guardian uppger att Kyril Louis-Dreyfus går in som ny ägare.

Stora problem för Jürgen Klopp i Liverpool. Andy Robertson är näste Liverpool-back att skrivas upp på skadelistan. Nu är mästarnas hela ordinarie backlinje skadad.

Under ett flertal år har Manchester U fått hård kritik för sina värvningar. Framöver kan en Ajax-duo lösa problematiken, skriver Daily Mirror.

På lördagen meddelade Derby County att huvudtränare Philip Cocu lämnar klubben.
Nu tar Wayne Rooney över - och blir därmed spelande tränare.
Det skriver Sky Sports.

I maj 2019 valde Championship-klubben Middlesbrough att avsluta samarbetet med Tony Pulis och sedan dess har 62-åringen gått arbetslös - men nu har Pulis klart med nytt jobb.

Breaking News

12.11.2020

Liverpools mittback Joe Gomez har blivit opererad för sin knäskada och kommer inte tillbaka till spel förrän nästa säsong.