Senaste Nytt

för oss fotbollsälskare

Everton har ny ägare sedan Farhad Moshiri sålt 94 procent av sina andelar till den amerikanska investeringsfonden 777 Partners, meddelar klubben själv.

Everton säljer Demarai Gray. Spelaren har skrivit på ett kontrakt med Al-Ettifaq och blir därmed den senaste spelaren den här sommaren att flytta till Saudiarabien. 27-åringen spelade 33 seriematcher för Everton i fjol och stod för fyra mål.

Landslagsvecka

03.09.2023

Sverige inleder höstens kval till fotbolls EM 2024 med att ställas mot Estland på bortaplan. Matchen äger rum på A. Le Coq Arena i Tallinn och spelas lördagen den 9 september klockan 20:45.

Efter att krutröken lagt sig på lördagskvällen fanns 38 vinnande system med 13-rätt och ett av dem var Bolag XL som "kammade" hem hela 394 860 kr. Totalt spelade andelsspelen "hem" 409 695 kr.

Affären bekräftad Harry Kane lämnar Tottenham efter drygt 20 år i klubben. Bayern München värvar den engelska stjärnanfallaren på ett fyrårigt kontrakt.

En hel del meningsskiljaktigheter mellan huvudtränaren och klubbstyrelsen blev avgörande för att Wolves sparkar huvudtränaren efter nio månader.

Härlig kämpaglöd på tisdagskvällen när våra killar Daybreaker och Forward Focus tog varsin andraplats!