Guidetti

Skimmel med guldkantad stamtavla

Guidetti

Valack - Engelsk fullblod - född: 2017-05-07

e. Hallucinate (USA) u. Curtain Patch (USA) e. Macho Uno (USA)

Tränare: Jessica Ohlson, Jägersro Galopp

Hallucinate

Hingst f 2010 e. Street Cry (IRE) u Daydremaning (US)

Guidetti är efter Hallucinate och har en guldkantad härstamning med några av världens bästa hästar i stamtavlan. Han går som bäst på distanser över 2000m, kommer alltid med en imponerande spurt på slutet och kämpar in i det sista till mållinjen! I över 75 % av sina lopp har han varit bland de fem första i mål.

Curtain Patch

Sto f. 2009 e. Macho Uno (US) u. Biogio's Kids (US)

Efter många bra lopp kunde Guidetti beträda vinnarcirkeln igår fredag. Det var dock oerhört jämt, så jämt att han faktiskt fick dela segern med Rintintin. Här är målfotot...segern belönades med 18 250 kr.

Guidetti har haft en väldigt lugn vecka efter sitt fina lopp i söndags. I tisdags fick han sin halvårsvisa vaccination och först igår, lördag, var han ute och joggade en lugn tur.

I tufft sällskap visade Guidetti vinnarskalle och spurtade till bronspengen på Jägersro i Sunday Special 31 juli. Vilken kille - bra ridet av följeslagaren Annie Nilsson Lindahl och fint tränarjobb av Jessica Ohlson.

Dags för ny start på söndag 31 juli då Guidetti siktats mot loppet Sunday Special på hemmaplan Jägersro galopp. Loppet går som avslutande V64-6 - ett dirttrack-lopp över 2400m med jockey Annie Nilsson Lindahl som tidigare.

Guidetti vilade halva veckan men har börjat träna igen under helgen. Han får gå lätta träningspass, känna sig superstark och ha mycket tid i hagen och mycket tid till att äta mat.

Sin vana trogen gör Guidetti oss aldrig besvikna! Fredag 1 juli blev det en fjärdeplats, fem längder från segern mot väldigt tufft motstånd. Har spenderat helgen i hagen och kommer få ett par dagar till när han bara tar det lugnt.

Guidetti känns oerhört laddad i träning säger tränaren Jessica Ohlson. På fredag är det alltså dags, loppet rids 18:10 och det är 9 startande hästar, V5-4. Spår tre kan vara ett bra startspår vilket kan betyda att han slipper bli instängd. I sadeln finner vi Annie Nilsson Lindahl.

Mycket fin insats av Guidetti idag som var trea på Göteborg. Detta trots en dålig uppladdning. På grund av en olycka blev loppet försenat 30 min efter att hästarna var sadlade och redo. Guidetti brände mycket energi under den väntan men går ändå ut och levererar ytterligare ett fantastiskt bra lopp!

På söndag är det dags för start i Göteborg. Guidetti har tränat på som vanligt och allt känns bra säger tränaren Jessica Ohlson, Jägersro.