Dagens TravBet V75

Genomarbetade travtips och spelförslag till travets elitserie

Aktuellt 2023:... Vi gör bokslut för travåret 2022 med 79 383 kr i nettovinst... Vi satsar på att toppa senaste årens vinster under travåret 2023...

Nästa spelomgång: Solvalla lördag 4 februari. Prel. system kommer torsdag kväll.

V75  Halmstad lördag 28 januari

Spelstopp: Lördag 16:20
Nytt uppdaterat system ligger nu ute lördag 11:30 efter senaste infon.

Dagens  Platsspel med fasta odds som visat fin form under fjolåret - är nu också på plats - två bra drag till fina odds.

V75 avgörs på Halmstad denna vecka...  vi väljer att singla omgångens största favorit direkt i Klass I (V75-1) nr 2 Con Crowe (75%) som verkar ha hittat rätt i nya regin för catchdrivern - nu också hemmatränare Stefan Persson, som nu sedan december förra året har två hästar på träningslistan igen. Två segrar har det blivit - och mycket tyder på en tredje raka i nya regin på lördag.
Efter strykning av främsta motbudet så vi väljer att lägga andraspiken i Guldloppet (V75-3) där vi har fortsatt förtroende för nr 1 Aetos Kronos (27%) - nu med Magnus A Djuse åter i sulkyn. Favorit är nr 6 Chapuy (27%), men vi tror att vår spik blir för tuff att knäcka, trots favoritdistansen 1640a - Åke Lindbloms spetsvinnare har trots allt blivit 9 år och vinner inte längre på beställning - Carl Philip Lindblom i sulkyn känns inte heller som en plusfaktor även om de vann tillsammans i höstas.
Flera öppna lopp i övrigt  - vi garderar brett i Brons (V75-5) - glöm inte tyske gästen Victor Gentz med nr 12 Exclusive Fire (4%). Diamanstoet (V75-6) brukar ofta bjuda på knallar - och här har vi hittat en handfull fina drag under 5%. Vi fortsätter att jaga nr 7 Hooper Des Chasse (4%) i Silver (V75-7) som har ruggiga speeder att bjuda på om han bara håller sig på benen, knappt slagen av Certainly i senaste starten. Favoriten nr 4 Unique Creation (41%) är bra, men väl stor favorit, då han är oprövad i V75-sällskap. Vi släpper inte heller Jocke Lövgrens nr 8 Digital Summit (16%) trots spåret och galoppen senast.
Då vi delar på en jackpot på 44 miljoner idag så väljer vi att spela ett lite större system...

Systemet är nu uppdaterat lördag!

System:

Uppdat. system lördag*: 8 800 rader 4 400 kr spelas i 10 andelar.

*) Med reservation för sen ändring före inlämning!


Banfakta, Halmstad (Hd)

Längd: 1 000 m

Bredd: 27 m (2140) 25 m (1640)

Upplopp: 199 m

Open stretch: Nej

Vinklad startbilsvinge:  Nej

Väderprognos: Lite regn onsdag- torsdag och temperaturen växlar mellan några plusgrader till ett par minus under nätterna - till lördagen väntas uppehåll och  3-4 plusgrader. Halmstad är känd för att ha en fin bana - men viktigt som alltid att kolla förutsättningarna före inlämning!

OBS! Barfotaförbud råder på alla travbanor under perioden 1 december till 28 februari.

Lycka till med travomgången!

Väl mött på Halmstadtravet...

/ Annika & Curre