Hard Touch

Tuffing med fin stam

Hard Touch

Valack - varmblod - född: 2019-05-05

e. Hard Livin (US) u. Touch The Sky e. Center Field (US) Tränare: Oskar Kylin Blom, Gävle

Hard Livin (US)

Hingst f. 2007 e. S.J.'s Caviar (US) u. Affinity (US)

Hard Touch är efter Hard Livin som är relativt ny i aveln men som fått en fantastiskt bra start på sin avelskarriär. Han är far till bland annat 2021 års Elitloppsvinnare Don Fanucci Zet samt till Diana Zet, vinnare av Stochampionatet och Derbystoet 2020. Hans avkommor har redan sprungit in över 28 miljoner kronor.

Hard Touch är en toppstammad och talangfull fyraåring med vacker exteriör som har lätt för sig i träning. Han är otroligt trevlig och väldigt uppskattad i stallet. Till vardags spenderar han sin tid i hagen med sin bästa kompis där han laddar för nästa träningspass.

Touch The Sky

Sto f. 2006 e. Center Field (US) u. Cicerona Wind

Modern Touch the Sky vann sex lopp och sprang in drygt 350.000 kr. Hennes tre första avkommor har samtliga vunnit flera lopp och tävlar fortfarande framgångsrikt. Hard Touch stamtavla siar om en lovande framtid på tävlingsbanan!

Hard Touch kommer tyvärr inte till start på Solvalla lunch Påskdagen. Han har fått en sårskada i boxen i natt och det gör att han inte är i form för att tävla.Sårskadan bör inte ta mer än ett par dagar att läka men just idag kan han inte prestera på topp och får därför stanna hemma.

Oskar tycker att Harry utvecklats och gått så mycket framåt på de två första loppen i år att nu startar igen på Gävles lunchtrav imorgon.

Harry känns kanon men han behöver fler lopp för att komma igång. Nytt rekord av "Harry" och en åttonde plats 2140 m 1.15,5…på Solvalla igår. En bra start på säsongen - Nu väntar vi på bättre väder!

Klart godkänd start på säsongen med en andraplats på Romme-travbana. Kusken Hanna Reiser måttade in "Harry" som tvåa efter en galant styrning.

Efter en hård vinterträning så väntar nu årsdebut för Hard Touch på Romme travbana. Vår travtränare Oskar Kylin Blom är mycket nöjd med "Harry" som känns stark och fin.

"Harry" har haft en riktigt härlig julhelg med långa timmar i hagen. Han har också kommit igång och börjat träna igen efter sin välförtjänta vintervila.Under veckan har han gått två pass för tryckvagn. Det används för att ge ett större motstånd i träning utan att för den skull behöva köra på tyngre underlag. Ett av passen körde hans skötare...

2022 har Hard Touch startat 9 gånger och bland annat tagit två segrar. För varje lopp har han mött lite bättre motstånd men också visat att han växer med klassen och han fortsätter att hela tiden bli bättre och bättre. Han är försiktigt och klokt matchad av sin tränare Oskar Kylin Blom och stallet är övertygade om att han kommer...