Sto – Engelskt fullblod – född: 2021-04-21

e. Appel Au Maitre (FR) u. Forward Planning (USA) e. Orientate (USA)

Tränare: Catharina Vång, Bro Park Galopp

Appel Au Maitre (FR)

Hingst f. 2004 e. Starborough (GB) u. Rotina (FR)

Den här franskfödda hästen sägs vara den bästa galopphästen i Skandinavien. Han har bland annat blivit vald till årets häst i Norge, och vunnit flertal derbyn. Han tränades i Norge av Wido Neuroth och deltog även i ett par kända tävlingar utanför Skandinavien också - i Tyskland kom han på fjärde plats i derbyt och på andra plats i Union Rennen. Han sprang i 8 622 000 kr på 26 starter och är även den mest framgångsrika avelshingsten i Skandinavien 2022, med avkommor som sprungit in över 16 miljoner.

Forward Fun

Forward Fun är halvsyster till Forward Focus med samma mammam, men efter Appel Au Maitre, en av de bästa hästarna som tävlat i Skandinavien. Han var obesegrad som tvååring, som treåring vann han bland annat Svenskt Derby och Stockholm Cup. Han har också placerat sig i Grupp 1-lopp, vilket är den högsta internationella klassen. I aveln har han varit oerhört framgångsrik och lämnat storloppsvinnare på storloppsvinnare. Bland dem Suspicious Mind, Titannia, Hear the Drums, Amanda och Scarlett.

Modern Forward Planning (USA) är en amerikansk import med gedigen stamtavla och hon var dessutom en mycket bra löphäst, hon startade i hög klass i Sverige fram till 9-års ålder och vann under tiden hela 11 lopp. Hon var tuff och allround och har segrar på både gräs och dirttrack.

Forward Planning (USA)

Sto f. 2006 e. Orientate (USA) u. Casa's Kids (USA)

Mamman importerades från USA med gedigen stamtavla och hann med 70 starter, 11-11-5 vinstsumman 949 145 kr. Hon var tuff och allround och har segrar på både gräs och dirttrack. Bra löphäst, som startade i hög klass i Sverige fram till 9-års ålder och vann under tiden hela 11 lopp.

Amatörtränare Lotta Månsby ropade in Forward Planning på auktion i England för blygsamma 800 Guineas.

Forward Fun är en svenskfödd, rödhårig dam - en halvsyster till Forward Focus - med mycket egna åsikter men med en väldigt kärleksfull sida när man väl är överens med henne. Hon är en elegant häst som är korrekt byggd med rapp och snärtig aktion. Hon är idag i full träning men som unghäst tränas hon givetvis med försiktighet och...