Deep Feeling

Stallets sötnos...

Deep Feeling

Sto - varmblod - född: 2018-04-29

e. One Too Many u. Emotional Dust e. Banker Hall (US) Tränare Mattias Djuse, Solvalla

One Too Many

Hingst f. 2007 e. Viking Kronos u. Bourbon Eyes

One too Many tog åtta segrar på elva starter som treåring och segrade i både semifinal och final i Breeders' Crown samt uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium, där han var finaltvåa efter Raja Mirchi. Han producerade i sin första kull Kriterietrean Address Book och Stochampionatsfyran Fantasia Sisu.

Deep Feeling

En spännande ung dam uppfödd på Menhammar Stuteri, där både pappa One Too Many och mamma Emotional Dust presterat bra på tävlingsbanan.

Emotional Dust

Sto f. 2003 e. Banker Hall u. Web Dust

Emotional Dust var ett toppsto på tävlingsbanan och verkar minst lika bra i avelsboxen. Hon tävlade i absoluta kulltoppen med sju segrar och 1,3 miljoner intjänat.   Rekordtid: 1.12,1a - 1.267.986 kr  och segrade bl.a i uttagningslopp till korta E3, Svenskt Trav-Oaks och var tvåa i Breeders Crown-finalen som 3-åring. I aveln har hon lämnat Kriterietrean From Dust to Dawn, 1.7 miljoner.

Video - Deep Feeling

Video inför Kriterieauktionen 2019.

Efter en ofrivillig "semester"- lättare benskada - har vår kära Deep Feeling höjt träningsdosen vilket betyder att vi har några spännande veckor framför oss.

Träningsmöjligheterna på Hårby är för dagen alldeles utmärkta då slingan är packad med snö vilket är skonsamt samt att man har kunnat köra i 25-tempo på rundbanan vilket visar att den är i fint skick med tanke på väder o vind.

Hästägaransvarig Lukas Svedin hos stall Mattias Djuse lämnar följande rapport om vår lilla pärla Deep Feeling.

Deep Feeling har precis tränat, hon gick två heat på rundbanan och hon sköter sig galant.
Tempot var ca 1.40, ett så kallat rutin-jobb rapporterar Lukas Svedin administratör/hästägarkontakt hos Mattias Djuse.

Vår administratör/hästägarkontakt Lukas Svedin kommer fortsättningsvis att meddela oss om Deep Feelings utveckling löpande och så småningom kommer hon att tilldelas en skötare.