Deep Feeling

Stallets sötnos...

Deep Feeling

Sto - varmblod - född: 2018-04-29

e. One Too Many u. Emotional Dust e. Banker Hall (US) Tränare Mattias Djuse, Solvalla

One Too Many

Hingst f. 2007 e. Viking Kronos u. Bourbon Eyes

One too Many tog åtta segrar på elva starter som treåring och segrade i både semifinal och final i Breeders' Crown samt uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium, där han var finaltvåa efter Raja Mirchi. Han producerade i sin första kull Kriterietrean Address Book och Stochampionatsfyran Fantasia Sisu.

Deep Feeling

En spännande ung dam uppfödd på Menhammar Stuteri, där både pappa One Too Many och mamma Emotional Dust presterat bra på tävlingsbanan.

Emotional Dust

Sto f. 2003 e. Banker Hall u. Web Dust

Emotional Dust var ett toppsto på tävlingsbanan och verkar minst lika bra i avelsboxen. Hon tävlade i absoluta kulltoppen med sju segrar och 1,3 miljoner intjänat.   Rekordtid: 1.12,1a - 1.267.986 kr  och segrade bl.a i uttagningslopp till korta E3, Svenskt Trav-Oaks och var tvåa i Breeders Crown-finalen som 3-åring. I aveln har hon lämnat Kriterietrean From Dust to Dawn, 1.7 miljoner.

Video - Deep Feeling

Video inför Kriterieauktionen 2019.

Deep Feeling fick aldrig chansen att visa vad hon kunde i Diamantstoloppet på Dannero i söndags, efter att kusken Rikard N Skoglund fått körorder av tränare Mattias Djuse om en invändig resa för att spara på spurtkrutet, så fastnade de bakom trött häst och drogs sist i fältet inför upploppet.

Spännande söndag då vår Deep Feeling går in i V75-cirkusen i ett Diamantsto-försök på Dannero söndag 8 aug. Hon startar från spår 3 på startvolten 2140m och får åter Rikard N Skoglund i sulkyn som vann med henne på Eskilstuna i höstas.

Deep Feeling tar ett omtag - ny start på hemmaplan måndag 25 juli med V64. Gick helt okej senast, fick lite tuff öppning och var utan rygg ett tag och slutade 6:a. Helst ska hon trava på innerspår och långt fram. När hon gjort det har hon också gått bra. Formmässigt känns hon bra och vi får ladda...

Vackra tjejen tog en välbehövlig 3:e plats senast på Solvalla och fick därför välbehövliga startpoäng. Formen fortsatt på topp säger tränaren Mattias Djuse, varför vi startar henne på söndag 17 juli.

Idag visade Deep Feeling framhovarna på Solvalla. Avslutade starkt till tredje platsen efter en invändig resa och sen lucka. Barfota runt om och med krafter kvar på tiden 1.14,5. Snyggt kört av vår tränare Mattias Djuse.

Deep Feeling får ta en tripp upp till Rommetravet torsdag 2 juni för att samla ihop nya friska startpoäng - spännande med Magnus A Djuse i sulkyn. Start i lopp 8 / V5-4 - volstart 1640m från spår 3 på startvolten.

Vår hästskötare Ida från Hårby gård rapporterar att allt är i ordning för vackra damen till lunchloppet på Solvalla 6 maj. Vinterträningen har gett bra effekt!

Har tränat starkt under vintern säger tränaren Mattias Djuse och går ut i hetluften på V86 Solvalla. Ett fyraåringslopp för ston med ett förstapris på 50 000 kr.