Deep Feeling

Stallets sötnos...

Deep Feeling

Sto - varmblod - född: 2018-04-29

e. One Too Many u. Emotional Dust e. Banker Hall (US) Tränare Mattias Djuse, Solvalla

One Too Many

Hingst f. 2007 e. Viking Kronos u. Bourbon Eyes

One too Many tog åtta segrar på elva starter som treåring och segrade i både semifinal och final i Breeders' Crown samt uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium, där han var finaltvåa efter Raja Mirchi. Han producerade i sin första kull Kriterietrean Address Book och Stochampionatsfyran Fantasia Sisu.

Deep Feeling

En spännande ung dam uppfödd på Menhammar Stuteri, där både pappa One Too Many och mamma Emotional Dust presterat bra på tävlingsbanan.

Emotional Dust

Sto f. 2003 e. Banker Hall u. Web Dust

Emotional Dust var ett toppsto på tävlingsbanan och verkar minst lika bra i avelsboxen. Hon tävlade i absoluta kulltoppen med sju segrar och 1,3 miljoner intjänat.   Rekordtid: 1.12,1a - 1.267.986 kr  och segrade bl.a i uttagningslopp till korta E3, Svenskt Trav-Oaks och var tvåa i Breeders Crown-finalen som 3-åring. I aveln har hon lämnat Kriterietrean From Dust to Dawn, 1.7 miljoner.

Video - Deep Feeling

Video inför Kriterieauktionen 2019.

Nu börjar en period av tung styrketräning för Deep Feeling. Hon mår prima och kommer denna vecka att träna 2 pass i tryckvagn. Nästa vecka och någon vecka till blir det 3 tryckvagnspass innan hon vässas till för att få snabbheten i benen innan det är dags för start igen.

Deep Feeling behandlades efter senaste starten och fått några veckors vintervila med lättare lunk. Har nu varit på återbesök hos doktorn i mellandagarna och fått klartecken att steppa upp träningen för att få en rejäl vinterträning och bygga på styrka inför 4-åringssäsongen.

Det blev ett alldeles för tufft upplägg för Deep Feeling idag med dödens och på en tungsprungen bana, hon ska nog ha en ryggresa helt klart. Hon åker nu hem och tittas till för att se att allt är väl och sen kommer hon att tränas på en period så det blir nog inga mer starter den närmaste tiden säger tränaren Mattias Djuse....

Efter den senaste galoppen i loppet på Solvalla 27 nov - som enligt Mattias Djuse berodde på en påkörning letar man nu efter nästa lopp.

För ca en månad sedan fixade Deep Feelng sju miljoner till Stall Mattias Djuse när hon vann på Solvalla tillsammans med Rikard N. Skoglund.

Vår fina tjej håller sig frisk och fräsch och har inte missat ett träningspass. Hon känns, som också Alvari (skötaren) skrev häromdagen, fortsatt fin på alla sätt och utvecklas positivt.

Deep Feeling blev störd till galopp, Solvalla 21 okt, när framförvarande häst galopperade. Väldigt retfullt när hon visat toppform och kom till start med en seger.

I sjätte starten kom första vinsten för vår 3-åriga "kronprinsessa". Hon vann ett treåringslopp i Eskilstuna på fredagen med 40.000 kr i förstapris. Därmed passerades sju miljoner kronor inkört i år till tränaren stall Mattias Djuse.

Från bricka 1 bakom bilen fick Deep Feeling en snäll och formhöjande resa av tränare Mattias Djuse. En femteplacering med havrebidrag och några poäng till kontot inför höstsäsongen.