Deep Feeling

Stallets sötnos...

Deep Feeling

Sto - varmblod - född: 2018-04-29

e. One Too Many u. Emotional Dust e. Banker Hall (US) Tränare Mattias Djuse, Solvalla

One Too Many

Hingst f. 2007 e. Viking Kronos u. Bourbon Eyes

One too Many tog åtta segrar på elva starter som treåring och segrade i både semifinal och final i Breeders' Crown samt uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium, där han var finaltvåa efter Raja Mirchi. Han producerade i sin första kull Kriterietrean Address Book och Stochampionatsfyran Fantasia Sisu.

Deep Feeling

En spännande ung dam uppfödd på Menhammar Stuteri, där både pappa One Too Many och mamma Emotional Dust presterat bra på tävlingsbanan.

Emotional Dust

Sto f. 2003 e. Banker Hall u. Web Dust

Emotional Dust var ett toppsto på tävlingsbanan och verkar minst lika bra i avelsboxen. Hon tävlade i absoluta kulltoppen med sju segrar och 1,3 miljoner intjänat.   Rekordtid: 1.12,1a - 1.267.986 kr  och segrade bl.a i uttagningslopp till korta E3, Svenskt Trav-Oaks och var tvåa i Breeders Crown-finalen som 3-åring. I aveln har hon lämnat Kriterietrean From Dust to Dawn, 1.7 miljoner.

Video - Deep Feeling

Video inför Kriterieauktionen 2019.

Idag visade Deep Feeling framhovarna på Solvalla. Avslutade starkt till tredje platsen efter en invändig resa och sen lucka. Barfota runt om och med krafter kvar på tiden 1.14,5. Snyggt kört av vår tränare Mattias Djuse.

Deep Feeling får ta en tripp upp till Rommetravet torsdag 2 juni för att samla ihop nya friska startpoäng - spännande med Magnus A Djuse i sulkyn. Start i lopp 8 / V5-4 - volstart 1640m från spår 3 på startvolten.

Vår hästskötare Ida från Hårby gård rapporterar att allt är i ordning för vackra damen till lunchloppet på Solvalla 6 maj. Vinterträningen har gett bra effekt!

Har tränat starkt under vintern säger tränaren Mattias Djuse och går ut i hetluften på V86 Solvalla. Ett fyraåringslopp för ston med ett förstapris på 50 000 kr.

Deep Feeling tränar styrka som består av 3 tuffa pass tryckvagn per vecka. Hon har lagt på sig fint med muskler vilket bådar gott inför 4-årssäsongen.

Nu börjar en period av tung styrketräning för Deep Feeling. Hon mår prima och kommer denna vecka att träna 2 pass i tryckvagn. Nästa vecka och någon vecka till blir det 3 tryckvagnspass innan hon vässas till för att få snabbheten i benen innan det är dags för start igen.

Deep Feeling behandlades efter senaste starten och fått några veckors vintervila med lättare lunk. Har nu varit på återbesök hos doktorn i mellandagarna och fått klartecken att steppa upp träningen för att få en rejäl vinterträning och bygga på styrka inför 4-åringssäsongen.

Det blev ett alldeles för tufft upplägg för Deep Feeling idag med dödens och på en tungsprungen bana, hon ska nog ha en ryggresa helt klart. Hon åker nu hem och tittas till för att se att allt är väl och sen kommer hon att tränas på en period så det blir nog inga mer starter den närmaste tiden säger tränaren Mattias Djuse....