StallNytt

våra trav- och galopphästar

Lino har haft en bra träningsvecka efter sitt segerlopp senast. Startar på Östersund i morgon tisdag 7 maj och tränaren Jimmy Dahlman tycker att allt känns bra.

Fina insatser på Bro Park för våra galopphästar med en 2:a-plats för Forward Focus och en 3:e-plats av Daybreaker. Dagen hade kunnat börjat väldigt bra då Ritzy kom 2:a i mål, men diskvalificerades vid invägning av ryttare och sadel efter loppet (pga otillåten viktförlust).

Helgjuten insats av vår tappre krigare Guli Titus på Rättvikstravet som segrade på 1.29,3 och tog därmed en finalplats i Sleipner Cup på Romme den 14 juni. Om än räddad på mållinjen men vilken insats efter en tuff sista sväng. Putsar dessutom sitt personliga rekord med flera sekunder! Insatsen belönades med 40 000 kr i prispengar.

Jägersro Galopp söndag 28 april med Sunday Special som rids över 2400 meter. 2 Guidetti gick strålande i skymundan som trea i årsdebuten förra söndagen under ridande tränaren Jessica Ohlson (som återupptagit loppridningen). Då var det 1600 meter och nu är det mer passande förutsättningar. Han har en mycket bra chans här då han står riktigt bra till...

Vilken fantastisk start på Bro Park premiärdagen! Daybreaker tog sin 3:e seger direkt i årsdebuten och Ritzy tog sin första seger på ett imponerande vis i Sverigedebuten! Forward Focus gjorde också en bra insats i skymundan som 5:a efter en tappstart. Hela 79 200 kr i prispengar.