Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Premier League-klubbarna är i full gång med att testa sina spelare, Project Restart, vilket innebär att man tillåter träningspass i mindre grupper.

La Kiga har planerat för omstart den 12 juni efter att premiär ministern gett tummen upp. Bundesliga är den enda av toppligorna i Europa som har återupptagits efter att ha varit uppskjuten i flera månader på grund av coronapandemin.

Den 8 mars spelades den senaste matchen i Championship, sedan dess har ligan varit pausad och när den kan återupptas är ännu inte klubbat.

Spelbolagen kommer inte hinna ställa om för att uppnå regeringens krav - och socialförsäkringsministerns påstående om "ökat spelande på de farligaste spelen" under coronakrisen saknar grund.

Sex personer av 748 medarbetare och spelare i Premier League fick tillbaka ett positivt beslut. Burnleys assisterande tränare Ion Woan och två ledare och en spelare i Watford. Vilka ledarna/spelaren är i Watford framkommer inte i rapporten från theguardian.

I två dagar har samtliga ledare och spelare i ligans 20 klubbar testats för coronaviruset. 748 personer testades där sex av dem fick positiva provsvar, det meddelar Premier League på sin hemsida.

Watford-kaptenen Troy Deeney säger nej till träningen i mindre grupper med start i veckan. Han är livrädd att sprida smittan vidare till sin son.

Klubbarna i Premier League är överens. Idag tisdag återgår lagen till gruppträning - om än i smågrupper.