Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Bra vinst för Bolag XL som satte 12 rätt i en svår omgång - en övertidsstraff dömd av VAR för Wolves kostade mycket... Hade Burnley vunnit, då de hade ledningen fram till straffen dömdes på övertid i 97:e minuten, så hade utdelningen stigit avsevärt. 12 rätt gav nu sammanlagt 47 355 kr för bolaget.

Det är ett femtiomannasällskap i Siilinjärvi som lämnat in den vinnande raden, skriver Iltalehti.

Managern för Middlesbrough, Jonathan Woodgate, har varit en pressad man den senaste tiden efter att hans lag inte fått den start man önskat sig. I kvällens match mot Wigan kom äntligen den första trepoängaren efter att Britt Assombalonga blivit matchhjälte.

Alexis vill lämna Arsenal 2017 och de bägge Manchester klubbarna är stora intressenter för att knyta till sig spelaren. Ända till slutet såg det ut som att en flytt till Manchester City var nära, men när transferfönstret väl stängde var chilenaren kvar i London.

Stekheta Premier League är tillbaka på kupongen, men Svenska Spel vill höja tempen ytterligare ett snäpp på Stryktipset. Tre veckor i rad, med start 17 augusti, garanterar vi minst 15 miljoner i Jackpot! See you på lördag och good luck!

Emil Krafth har varit ryktenas man under de senaste veckorna och övergången till Newcastle bekräftas nu av chroniclelive. Spelaren flyger till Newcastle för att genomgå den obligatoriska läkarundersökning. Han kommer att presenteras inom kort. Allt pappersarbete ska vara klart. - Det enda jag kan säga är att det är nära med en ny klubb för Emil. I...