Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Efter sex veckors uppehåll var vi väldigt spända på hur vår "pärla" skulle prestera. Vår tränare och kusk Claes Sjöström ville ge henne ett snällt lopp.

Efter ett uppehåll på ca 6 veckor så nalkas det start på Solvalla-ovalen den 5 mars. Vår nye tränare Claes Sjöström är mycket nöjd för dagen med "tjejen" och tycker det är dags att pröva "sina vingar".

Efter en ojämn säsong valde Leicester att sparka Claude Puel, som enligt brittiska medier gjort sig opopulär bland spelartruppen. Nu rapporterar skotska The Herald att Rodgers sagt upp sig frpån Celtic för att ta över den vakanta tränarrollen i Leicester.

Göteborgsderbyt i Svenska Cupen mellan IFK Göteborg-GAIS fick avbrytas efter att Blåvitts supportrar bombarderat planen med raketer.

1-4 förlusten hemma mot Crystal P i lördags blev för mycket för ägaren Aiyawatt Srivaddhanaprabha, som nyligen övertog klubben efter sin bortgångne fader.

Det var igår under lördagsmatchen mot Leicester när James Tomkins helt plötsligt gick fram till sin lagkompis Vicente Guaitas och undrade vart bollen blev av...

ATG ser omsättningsmässiga utmaningar på den svenska omreglerade spelmarknaden på kort sikt. Detta till följd av de nya lagkraven som infördes i och med årsskiftet. Det skriver bolaget i bokslutskommunikén för 2018.