Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

EttXTvå 13 dec vinst:      233 791 kr

Maroane Fellaini har så sent som förra året skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben och varit stundtals given i José Mourinhos startelva.

När FA-cupens femte omgång lottades stod det klart att ytterligare ett storlag kommer att gå miste om titeln i maj - detta efter att Chelsea och Manchester U lottats mot varandra. De båda storlagen möttes i FA-cupfinalen i fjol.

Svenske landslagsmålvakten Robin Olsen hade det tufft mellan stolparna mot Atalanta på söndagen.. "Två av målen som Atalanta gjorde är hans misstag", skriver Eurosport.

Ägaren till gamla fina Notts County, Alan Hardy. drömde om att göra något annorlunda eller...han råkade lägga upp en bild på sig själv.

Efter stor dramatik vann hästen Belina Josselyn med tränaren och kusken Jean-Michel Bazire - efter ett upplopp vi sent kommer glömma där de tre första hästarna snudd på var på linje över mål. Bazire kallas "kungen av Vincennes" och det visade han med eftertryck då hans hästar blev etta, tvåa och fyra i loppet.

"-Jag är helt för att fotbollsspelare ska prisas för sina insatser då de fungerar som viktiga förebilder i vår kamp för att få våra barn att motionera. De förtjänar också en riklig belöning då alla med minsta insyn i fotbollsstjärnornas liv förstår vilka uppoffringar de gör, riskerna de tar och allt de försakar.

Cardiffs Emiliano Salas privatplan försvann över den engelska kanalen. En sök- och räddningsoperation pågår efter att planet försvunnit från Radarn.

Hector Bellerin har varit en av Arsenals bästa spelare den gångna säsongen. Samtidigt har spanjoren kämpat med småskador - och i helgen kom den stora.