Senaste Nytt
för oss fotbollsälskare

Stryktipset 6 april vinst:  570 381 kr

Efter att ha sålt Marko Arnautovic till Shanghai SIPG och släppt såväl Lucas Perez som Andy Carroll har West Ham en rejäl anfallskris när säsongen nu ska inledas med träningsmatchen mot Altach i kväll torsdag.

Mundo Deportivo har tidigare rapporterat om att Barcelona har siktat in sig på Victor Nilsson Lindelöf, 24. Spanjorerna vill ha svensken då de, med stor sannolikhet, kommer gå miste om Matthijs de Ligt, 19.

Pontus Jansson går från klassiska Leeds till storsatsande Brentford. Den senaste veckan har den svenske landslagsförsvararen varit rubrikernas man i silly seasonsvängen ända sedan det stod klart att Leeds ville sälja den populäre mittbacken.

Svenska Spel har varit fotbollens huvudsponsor sedan 1934 men från och med 1 januari 2020 är det Kindred Group genom varumärket Unibet som köpt rättigheterna till Svensk Elitfotboll (SEF).

Två av veckans stryktipsmatcher kommer att lottas på grund av att damerna spelar bronsmatch i VM på lördag.

Klubbikonen har skrivit på ett treårskontrakt. Frank Lampard spenderade 13 säsonger Chelsea där han bland annat vann tre Premier League-titlar och en Champions League.

Kultförklarade Pontus Jansson har hamnat i dispyt med tränaren Marcelo Bielsa. Enligt uppgifter har svensken portats frän träningarna och vill nu lämna klubben.

Tottenham Hotspur har inte värvat på ett och ett halvt år. Men nu står det klart att klubben plockar in mittfältaren Tanguy Ndombele från Lyon.