Vintertrött och seg...

02.01.2023

Har tagit det lugnt i en vecka, lite vårtrött och seg men lite mindre busig och snällare. Vårförkylning på gång månne...

Nu tar han 4-5 veckors semester och ladda upp batterierna ordentligt säger vår eminente tränare Annika Sjökvist Bro Park. Helt enkelt bara vara häst...bra mat och gå i hage/skrittmaskin. Duktiga kiropraktorn Jessica kommer att gå igenom honom och han kommer att blir vaccinerad och få tandvård. Alla hästar hos Annika får tandvård när de har en vilopaus.

Treårssäsongen - Slutord från Annika

Med Forward Focus kan vi se tillbaka på en treårssäsong som inleddes lite trögt, mycket tålamod och träning på att han skulle uppföra sig vid startboxmomentet.
Sedan har han efterhand mognat och växt till sig både i kropp och knopp. Han har gett oss en del gråa hår med sina egna idéer och egensinniga temperament. Men också bjudit oss på många härliga stunder och träningsturer, han älskar att träna och där ser vi verkligen att han är en otroligt talangfull kille. Han har också bjudit oss på många fina insatser på tävlingsbanan även om vi inte har fått se hela registret ännu. Jag tror att till nästa år kommer många pusselbitar att falla på plats och förhoppningsvis tar han efterhand klivet upp i silver/guldklass. För så bra är han i träning. Han är enormt stor för att vara ett engelskt fullblod och kommer bli starkare i kroppen som fyraåring.