Vinna eller försvinna på Old Trafford

11.12.2023

Tisdag 12 dec

21:00 Old Trafford

Spelbolag NordicBet

Manchester U – Bayern München

Lagt spel: Hemmalaget antal kort 3,5

Odds: 4.05 x 250 kr

Upp och ner för hemmalaget som varvar bra insatser med rent av dåliga insatser. Offensivt ser det inte bedrövligt ut och får de bort Antony, Martial och Rashford kan det bli något. Det är defensiven som svikit där backlinjen och målvakten Onana är långt ifrån samspelta.

Trötthet och pressen från hemmapubliken slutar med många kort för Man United

Skador: Lisandro Martinez, Christian Eriksen, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Casemiro tillbaka i träning med laget, Jadon Sancho, Mason Mount. Frågetecken för prroblembarnen Marcus Rashford och Anthony Martial som bägge missade träningen på grund av sjukdom…

B München redan klara gruppsegrare och har ingenting att spela för, prestigematch och ett tyskt lag kliver aldrig åt sidan. Åkte på en ordentlig omgång i helgen när Frankfurt vann med hela 5-1. Viktigt toppmöte väntar i helgen mot Stuttgart och kommer sannolikt att rotera en hel del i startelvan.

Skador: Tarek Buchmann, Matthijs de Ligt, Serge Gnabry, Bouna Sarr

Statistik: 1-1-3 (1-1-0) Visst har United sett skakiga ut den senaste månaden, trots det har de väl helt ok vinstchans här? Bayern redan klara vinnare, spelade 0-0 mot Köpenhamn senast och lär ha mer fokus på toppmötet med Stuttgart till helgen än här.

Lycka Till/

Curre