Tottenham spelas

07.03.2022

Singel - Unibet

Tottenham - Everton asian handicap - Första halvlek -0,5 2.08 x 250 kr

Måndag 7 mars 21:00 Tottenham Hotspur Stadium

Viktiga poäng står på spel men i olika ändar på tabellen.

Tottenham är just nu på en sjundeplats, tre poäng upp till en topp sex-placering. Man har dock spelat 25 matcher och att nuvarande sexan West Ham är uppe på 28 matcher. Vinner man sina hängmatcher är man absolut med i racet om en Europaplats till nästa säsong.

Här kommer det rapporter om att Rodrigo Bentancur är aktuell för spel och att Harry Winks därför kommer att bänkas. Vår egen Dejan Kulusevski är glödhet för dagen och kommer naturligtvis att spela fr start. Tisdagens förlust i FA-cupen mot Middlesbrough var oväntad.

Skador: Oliver Skipp, Japhet Tanganga

Everton är en poäng ifrån nedflyttningsplats med två matcher mindre spelade vilket innebär att de alltså kan rycka i bottenstriden om man tar en trepoängare i London. Blytunga poäng står på spel.

Nye tränaren Frank Lampard har några frågetecken inför matchen, anfallets Dominic Calvert-Lewin dras fortsatt med småskador vilket självfallet är ett avbräck om han inte kommer till spel. Och hur är det med formen? Demarai Graymissade matchen i FA-cupen senast, illamående och feber men här räknar man med att han ska vara fit for fight.

Skador: Yerry Mina, Ben Godfrey, Fabian Delph, Tom Davies. Frågetecken för Dominic Calvert-Lewin, André Gomes och Vitalii Mykolenko

Statistik: 1-2-2 (1-0-1) Everton har förlorat 3 bortafighter i rad, bortastatistik 1-3-8

Lycka Till vid Rygg!

Curre