01.04.2024

Tisdag 2 april 21:15 London Stadium

Spelbolag Unibet

West Ham-Tottenham spelad 2:a till fina 2.10 /ggr insatsen

Tabellsjuan West Ham hade Newcastle på gaffeln ledning med 3-1 i början på den andra halvleken. Släppte sedan in in tre bollar under de sista 13 minutrarna och föll på St James Park med 3-4. Ett megaras…och åter visade sig att laget tappar energi (söndertränade) de sista 15-20 minutrarna. Fys- och tränarfråga? ABSOLUT.

Förste målvakten Alphonse Areola utgick senast på grund av skada och kommer knappast till match. Tillbaka dock är försvarsspelaren Nayet Aguerd efter sjukdom.

Matchar i Europa League den 11 april Bayer Leverkusen på bortaplan.

Skador: Alphonse Areola, Edson Alvarez avstängd

Prel. startelva: Fabianski; Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson; Ward-Prowse, Soucek; Bowen, Paqueta, Kudus: Antonio

Tottenham vände ett 0-1 underläge mot ett skadedrabbat Luton till 2-1. Matchvinnare ännu en gång Son Heung-min som hittade nätmaskorna i den 86:e minuten. Ligafemman övertygade inte alls och hade svårt med passningsspelet och kom inte allas upp i något bolltempo.

Samma trupp som senast men jag tror att man ändrar på en hel del i elvan. Richarlison och Micky van de Ven tillbaka efter skador, stort plus.

Tränaren Postecoglous lag har ingen FA-cup eller europeisk matchande att tänka på under de sista månaderna av säsongen, vilket gör att de kan fokusera fullt ut på ligan.

Skador: Ryan Sessegnon, Fraser Forster, Manor Solomon

Prel. startelva: Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Sarr, Bissouma; Johnson, Maddison, Son; Richarlison

Fem senaste mötena -statistik: 2-1-2 (0-1-1)