Stabil hemmaseger på Stamford Bridge!

23.01.2024

Tisdag 23 jan -24

Spelbolag ATG

21:00 Stamford Bridge

Chelsea – Middlesbrough asian handicap -2 2.20 x 350 kr

Första mötet: Middlesbrough-Chelsea 1-0

Hemmalaget radade upp massor av målchanser på bortaplan men kunde inte förvalta någon i mål. Bortsett från förlusten mot Middlesbrough har man fyra raka vinster i alla tävlingar. Formen betecknar jag som god även om inte spelet fungerar fullt ut.

Senaste Nytt: Ytterbacken Ben Chilwell kan göra sin första start sedan september på tisdagskvällen efter att ha varit med från bänken mot Fulham senast. Inte mindre än sju spelare är frånvarande för Chelsea på grund av skada, medan Nicolas Jackson är på landslagsuppdrag.

Prel. startelva: Petrovic; Gusto, Disasi, T Silva, Colwill; Caicedo, Fernandez; Madueke, Gallagher, Sterling; Palmer

Middlesbrough imponerar inte nämnvärt, 1-1 hemma mot jumbon Rotherham är inte direkt någon fjäder i hatten för Michael Carricks lag.

Till den här matchen saknar man några viktiga spelare. Emmanuel Latte Lath och Alex Bangura väntas båda missa matchen med skador, medan Sam Greenwood inte får spela cupmatcher med Boro. Sam Silvera, Seny Dieng och Riley McGree på landslagsuppdrag.

Även yttern Isaiah Jones klev av skadad under helgens möte med Rotherham och är mycket tveksam till spel.

Prel. startelva: Glover; Ayling, Fry, Clarke, Engel; Barlaser, Howson; Hackney, Rogers, Azaz; Forss

Klar fördel för Chelsea är att man fått gott om vila inför den här matchen. Middlesbrough spelade som sagt i helgen, närmare bestämt i lördags, vilket innebär två dagars vila.

Lycka Till

Curre