Positiv utveckling för Deep Feeling

12.06.2020

Vår administratör/hästägarkontakt Lukas Svedin kommer fortsättningsvis att meddela oss om Deep Feelings utveckling löpande och så småningom kommer hon att tilldelas en skötare.

Skötaren kommer att ge oss mer löpande information om vardagen medan Lukas och tränaren Mattias Djuse sköter om information till oss hästägare om träningsupplägg med mera. Ett upplägg som borde finnas hos alla större stall/travtränare.

Tränaren Mattias Djuse hälsar följande...hon kom in i träning lite senare än våra andra tvååringar så hon har legat lite efter men har kommit allt mer och hon har verkligen utvecklats positivt på slutet. Kommer högst troligt starta som treåring. Jobbar 1,35/1600m hemma på rundbanan på bra sett".

Som hästägare hos Mattias Djuse är du alltid välkommen att komma förbi stallet på Hårby Gård. Gården ligger cirka 40 minuter från Solvalla. Kanske åka med på en träningstur. Eller ta ett besök i hästägarlounge på Solvalla. Nu är det dock restriktioner p g a corona-viruset.

Mattias har 116 hästar i träning och växer successivt, han har även startat filial i Frankrike. En underbar gård utanför Laval och bara tre timmars resa till Paris.

Vi ser framemot en spännande framtid med Deep Feeling, Mattias Djuse och personal.