Ny kollaps av Sherifferna

17.09.2022

Ledning mot Fulham hemma på City Ground med 1-0. Sen rasade arresten ihop fullständigt...vidöppna celldörrar och tre in(-ut) släppta på sex minuter.

Att Nottingham Forest har spetsat truppen inför återkomsten i Premier League är ingen överdrift. Nykomlingen har nämligen gjort klart med hela 22 (!) nyförvärv till årets säsong till en kostnad av 1,7 miljarder kronor.

På fredagskvällen tog Nottingham Forest emot Fulham på City Ground, och när Taiwo Awoniyi - föga förvånande ett av nyförvärven - gjorde 1-0 redan i elfte minuten såg vändningen ut att komma. Men hemmalaget föll ihop fullständigt i andra halvlek.

Fulham kvitterade i 54:e minuten. Två snabba mål av Joao Palhinha och Harrison Reed senare och gästerna hade vänt till 1-3 - på sex minuter.

Vilt jubel från Fulham men vilken kollaps av Forest. Matchen har vänts på en femöring, sa Nick Wright i Sky Sports sändning.

Frågan nu är hur säkert Nottingham Forest chefstränare Steve Cooper sitter. Hans lag har nämligen släppt in tolv bollar på tre matcher...

Matchen slutade 2-3