Låt oss presentera - Daybreezer!

28.04.2024

Lovande Daybreezer är mogen och välutvecklad, han har kommit långt i sin träning och siktar på kval och start redan som tvååring - han är dessutom lillebror till Daybreaker.

Daybreezer är precis som Daybreaker uppfödd av tränare Annika Sjökvist. Annika tränade den välstammade modern Daybreak Lady (GB). Hon kom till stallet från England på hösten som treåring och här i Sverige inledde hon sin karriär med den fina raden 4:a – 2:a – 2:a -1:a -1:a -1:a. Sedan satte en tråkig halsinfektion ner henne så hon aldrig mer kunde komma upp i sin fulla potential och det satte stopp för resten av karriären på galoppbanan där hon annars spåddes en lysande framtid. Det beslöts direkt att Daybreak Lady i stället skulle sättas i avel där vi vet att hon har mycket att ge med sin fina stam och sitt trevliga temperament hon nedärver till sina avkommor.

Fadern Jimmy Mack (SWE) var den bästa hästen i sin årgång och sprang in hela 2 793 542 kr. Han har som avelshingst redan lämnat flera framgångsrika galoppörer och vi spår en lysande framtid för denna vackra tvååring - Daybreezer.

Denna snygging har ett mycket trevligt temperament, alltid glad, lugn och fokuserad på sitt arbete och visar fina fartresurser, mycket lovande.

Svenskfödd vilket ger ett påslag på 30-40 % extra på vinstpengarna i svenskbonus.

Han är anmäld till många storlopp för årgångshästar:

Vi har stora förhoppningar på honom och han är i dagsläget anmäld till alla de viktiga insatsloppen för de skandinavisktuppfödda hästar inkl. derby-serien.

-JOCKEYKLUBBENS AUKTIONSLÖPNING

-BREEDERS' TROPHY-SERIEN 2024-2026

-JOCKEYKLUBBENS 2000 GUINEAS 2024

-DERBY & OAKSSERIEN 2025

I dessa fina lopp finns stor ära och väldigt många miljoner att tävla om.

Hjärtligt välkommen till Speltipsochdesign!

Annika & Curre