Långfredag - Dubbel

07.04.2023

Långfredag 7 april – Dubbel

Spelbolag Unibet – 16:00

Stoke – Bristol C Asian handicap Stoke −1,0 2.50

Hemmalaget har prickat formen och har nu för första gången den här säsongen 5 raka matcher utan förlust. Klubben har värvat in fem spelare med Premier League rutin och laget har ett helt annat självförtroende nu på slutet jämfört med tidigare på säsongen. Laget har tio poäng upp till playoff-slutspel med 7 omgångar kvar.

Skador: Matija Sarkic

Bristol City har efter en bättre period nu förlorat två av de senaste tre matcherna. På bortaplan har man 5 raka utan seger och laget är placerat i tabellens ingenmansland. Längtar efter semestervila…

Skador: Kal Naismith, Robert Atkinson, Joe Wlliams, Alex Scott, Ayman Benarous, Tomas Kalas, Mark Sykes avstängd

Statistik: 2-0-3 (0-0-2) Tyrese Campbell leder med sina 8 mål den interna skytteligan i Stoke. Nahki Wells på sin sida har gjort 11 mål för sitt Bristol City.

Sheffield U – Wigan 1 1.50

Sheffield United har fortfarande greppet om andraplatsen. Den knappa 1-0-segern mot Norwich i den förra omgången, där The Blades endast hade ett skott på mål, var en moralhöjande viktoria. Truppen är stabil med lirare som Ahmedhodzic och Berge som givna startspelare.

Tränaren Paul Heckingbottom gör inga stora förändringar i den startelva som spelade mot Norwich, playmakern Oli Noowood tillbaka på mittfältet stort plus.

Skador: Ben Osborn, Daniel Jebbison ny på skadelistan, Enda Stevens Rhian Brewstrer, Jack O'Connell, Rhys Norrington-Davies.

Ligajumbon Wigan har löst poäng i tre raka omgångar men har hela fem poäng upp till säker mark med en match mer spelad. Magkänslan säger att här tar det stopp…

Skador: Martin Kelly, Jason Kerr, Daniel Sinani, Curtis Tilt, Miguel Azeez

Statistik: 3-1-1 (1-0-1) Wigan har inte vunnit någon av deras senaste 15 bortamatcher...

Totalt odds: 3.63 x 1500 kr

Möjlig utbetalning 5437.50 kr

Lycka Till/

Curre