Äntligen ATG - avspark 23 oktober

22.09.2021

I dag presenterade ATG nyheten om sin nya storsatsning, Big 9® - ett nytt tips på europeisk toppfotboll.

Redan när ATG presenterade sin sportsida 2019 gav jag en idé om att bolaget skulle ta upp kampen med Svenska Spel om stryktips tillsammans.

Tyvärr fanns det inget intresse från ATG som menade att man inte hade för avsikt att "störa" Svenska Spels verksamhet. Liknande svar från såväl Unibet och Betsson som tidigare haft poolspel på stryktipsmatcher.

Det här är en milstolpe i ATG:s historia. När Big 9 har premiär, lördag 23 oktober, kan man erbjuda poolspel för både häst och sport. Lördagarna hos ATG blir ännu mer spännande. Intresset för sportspelen ar växt lavinartat sedan starten 2019 och man är idag ett av Sveriges största bolag på sportodds.

Big 9

Lördag och matchurvalet från europeiska toppligor tillsammans med kombinationen 1x2 med över/under gör Big 9 till ett mycket spännande spel.

Jag har stor erfarenhet av liknande spel hos andra bolag (utomlands) och jag är övertygad om att spelen kommer att bli väldigt populära. För speltipsochdesign innebär produkten att vi kan erbjuda fler poolspel på fotbollsmatcher.

Big 9 kommer också finnas som Harry Boy och även för privata Tillsammanslag och som andelsspel i butik.

En dryg månad kvar till premiären av Big 9 hos ATG och nu hoppas jag att andra bolag även tar chansen att erbjuda poolspel.

Kort om Big 9 

Premiär 23 oktober. 
Tippa 1x2 och över/under 2,5 mål i nio fotbollsmatcher. 
Spelaren ska placera ett wildcard på valfri match som därmed blir ett automatiskt rätt.   
Spelstopp: Lördag 16.00. 
Kostnad: 50 öre raden. 
Vinstutbetalning för 9, 8 och 7 rätt.  
Fördelning vinstpooler:
9 rätt: 40%
8 rätt: 20 %
7 rätt: 40 %
Återbetalning: 65 %.  
Jackpot: Om ingen får 9 rätt eller om utdelningen för 8 och/eller 7 rätt understiger 15 kronor går den berörda vinstpoolen vidare till 9-rättspoolen för nästa omgång av Big 9. 
Uppskjuten match: Rättas som vinnare för alla. 

Hur fungerar spelet?

Big 9