Tyra C.G.
Ett norskt yrväder...

Tyra C.G.

Sto - kallblod - född: 2017-05-14

e. Horgen Tore (NO) u. Ulsrud Sara (NO)  Tränare: Dennis Palmqvist, Solvalla

Horgen Tore (NO)

Ulsrud Sara (NO)
Ulsrud Sara (NO)

Ulsrud Sara (NO)

Efter ombehandling hos veterinären så håller jag som bäst på att rehabilitera mig på nya gården i Hudiksvall hos Caroline Holm.

Idag har jag fått nya skor som skall passa till den skada som jag har i mitt ben. Sen var jag redo för en skrittur tillsammans med min "sjukgymnast" Caroline Holm som även hade friserat till öronen dagen till ära.

Efter ny behandling av bakbenen så väntar nu en tids rehab-träning hos Caroline Holm i Hudiksvall. Bl a ska tjejen simtränas för att snabbare komma tillbaka i träning hos Dennis och Rebecca. Återbesök hos veterinären om ca 6 veckor...

Vårt yrväder har haft ont i sina bakben, misstänkt skada på respektive böjsena. Det har bildats nånting som heter Granulom och för att få bukt på det måste man gå in och operera, det är bra prognos på att hon blir helt bra efter operationen men det är så klart alltid en risk.

Tyra C.G. känns bra i sin träning och tränar intervaller, 6 st mellan 2 min och 2.20. Dennis hoppas få in henne till banan inom en snar framtid för att se hur hon fungerar i sulky och med allt runt omkring.