Wolves mot historiskt gruppspel!

29.08.2019

Singel - Unibet

Wolves-Torino över 2,5 mål 1.83 x 500 kr

Avspark: torsdag 29 aug kl 20:45 Europa League-kval

Wolves är ute i Europa för första gången sedan 1981. Efter 3-2 borta mot Torino i det första mötet är man nu bara 90 min från ett historiskt gruppspel.

Hela tre bortamål på Stadio Olimpico förra veckan gör att Wolves har råd att förlora med både 1-0 och 2-1 och fortfarande säkra avancemang. Engelmännen var faktiskt på väg att få ett ännu bättre utgångsläge inför returen men ett sent straffmål av Torino i den 89:e minuten fastställde slutresultatet till 2-3.

Wolverhampton saknade Adama Traore, Leander Dendoncker och Ruben Vinagre i helgens kryss mot Burnley men samtliga tre är tillgängliga för spel i kvalreturen. Därmed har Wolves-tränaren Nuno fullt manskap till torsdagens match.

Torino drog igång i ligaspelet i helgen där det blev en hemmaseger mot Sassuolo 2-1, efter mål av Simone Zaza och lagets målkung Andrea Belotti. Belotti har varit glödhet under säsongsinledningen med sex mål på sex matcher. Till kvällens match saknas Simon Edera, Vittorio Parigini och Lyanco.

Wolverhampton har inlett Premier League med tre raka kryss. 0-0 mot Leicester i premiären följdes upp med 1-1 hemma mot Manchester United och även i helgen blev det 1-1 borta mot Burnley efter att Raul Jimenez tryckt in 1-1 i den åttonde(!) stopptidsminuten. Kval och ligaspel inräknat har Wolves åtta raka tävlingsmatcher utan förlust och bara en förlust sedan den 13 april.

Torino måste framåt här och kommer att öppna upp sig. Jag tror vi får se en liknande matchbild som i Torino.

Lycka Till/

Curre