West Bromwich till över tre ggr/insatsen

04.08.2021

Singel - Unibet

Bournemouth - West Bromwich 2 3.20 x 250 kr

Fredag 6 aug 20:45 Vitality Stadium - The Championship

Bournemouth fortsätter sin satsning med att försöka nå målet att ta sig till Premier League. Under sommaren hämtades den högt rankade tränaren Scott Parker (Fulham) in som ska försöka leda laget in på rätt väg. Målsättningen är att ta en direktplats.

Försäsongen har dock inte visat speciellt mycket varken sig i spelatruppen eller spelmässigt. Laget har bara spelat tre träningsmatcher. Tog sig vidare i ligacupen MK Dons 5-0.

Yttern Arnaut Danjuma är het på transfermarknaden och uppvaktas av såväl Liverpool som Villarreal. "Går han förlorad" är det ett stort avbräck.

1:e målvakten Asmir Begovic har lämnat och ska backa upp Evertons Jordan Pickford. Nya spelare i truppen Emiliano Marcondes (Brentford), Leif Davis (Leeds United)

Prel. startelva: Travers - Zemura, Rossi, Kelly, Smith - Billing, Marcondes, Kilkenny - Brooks, Solanke, Stanislas

Skador: Lewis Cook, Chris Mepham (avstängd). Jag sätter ett stort frågetecken för Arnaut Danjuma som uppvaktas av Premier League klubbar.

West Bromwich lyckades inte hålla sig kvar i PL trots att man tog in självaste guden Sam Allardyce som mer eller mindre misslyckades i sin iver att hålla laget kvar. Ny tränare för året är populäre Valerien Ismael som "redan sett om sitt hus" med en massa förstärkningar plus att man fått behållit samtliga nyckelspelare.

Truppen är helt skadefri och har spelat fyra träningsmatcher på försäsongen, tre segrar. Senast krossade man Birmingham med klara 4-0 och visade upp ett mycket vägvinnande spel.

Nyförvärv: Alex Mowatt (Barnsley), Matt Clarke (Brighton & Hove Albion), Adam Reach (Sheffield Wednesday).

Prel. startelva: Johnstone - O'Shea, Bartley, Ajayi - Furlong, Mowatt, Livermore, Townsend - Phillips, Grant, Diangana

Gästerna har en mycket intressant trupp och kan få en extra tändning av duktige Valerien Ismael. Till över tre gånger insatsen är 2:an "gjuten" i min fotbollsvärld.

Lycka Till/

Curre