Watford det bättre laget

02.10.2020

Singel - Unibet

Reading - Watford  asian handicap -1  3.85 x 250 kr

Avspark: lördag 3 okt kl 16:00

Reading toppar överraskande tabellen tillsammans med Bristol C efter tre spelade matcher, och har övertygat. Spelmässigt har man tagit kliv framåt och att slå både Derby och Cardiff på bortaplan är styrkebesked.

Senaste Nytt: Bägge ordinarie ytterbackarna är skadade vilket oroar tränaren Veljko Paunovic. Man har även drabbats av skador på mittfältet vilket betyder att man kommer att förändra på en hel del platser i laget. Tycker inte man ska övervärdera lagets segrar är lite upp till bevis. "Brasse"-målvakten Rafael har stått för en del mycket viktiga räddningar.

Skador: John Swift (mittfältare), Felipe Araruna (ytterback), Andy Yiadom (ytterback), Lucas João (mittfältare) testas sent. Stora avbräck.

Watford har imponerat defensivt med tre raka nollor, framåt har det gått trögare och nu väntar ett Reading som har medvind. Intressant match!

Senaste Nytt: Börjar så sakteliga få fart på "brasan" och visst ser truppen intressant ut. Senast var Ismaila Sarr tillbaka och brasselöftet Joao Pedro fick göra sitt första mål i klubben, positivt också att Troy Deeney var tillbaka efter en skada och kunde göra ett inhopp. Även Ken Sema såg stark ut. I veckan har man även fått in ett nyförvärv från Udinese mittbacken William Troost-Ekong som förmodligen tar en plats i startelvan på lördag.

Tränaren Vladimir Ivic avslöjar på torsdagens presskonferens att han kommer att rotera på en del platser i den startelva som hemmavann mot Luton 1-0. Har kunnat tränat i en hel vecka och rapporterna är positiva.

Skador: Isaac Success, Danny Welbeck, Adam Masina, Etienne Capoue, Andre Gray, Gerard Deulofeu. Frpgetecken för Will Hughes.

Statistik: 1-1-3 (0-1-2) Watford är bättre än Reading på varje position och har trots en spelmässigt trög start noterats för sju poäng. Det säger det mesta om nivån som gästerna håller och då skadeläget börjar ljusna för The Hornets kommer det bara att se bättre ut.
Lycka Till/
Curre