Visa inte "pitten" på Twitter...

28.01.2019

Alan Hardy säljer Notts County
Alan Hardy säljer Notts County

Ägaren till gamla fina Notts County, Alan Hardy. drömde om att göra något annorlunda eller...han råkade lägga upp en bild på sig själv.

Nu säljer han krislaget Notte County. -Jag känner att jag inte längre kan fortsätta som ägare, säger Hardy i ett uttalande enligt The Sun.

Notts County i den engelska ligan League Two har det dessutom tufft för dagen, sist i tabellen, sparkade tränare och dessutom en ägare som visar "pitten" på Twitter.

Om klubbnamnet ringer bekant kan det vara för att du minns den turbulenta säsongen 2009/2010 när både Sven-Göran Eriksson och Hasse Backe var inblandade under korta perioder - som sportchef respektive tränare. Bägge fick sparken men inte på grund av de visade sina genitalier.

Under söndagen ville ägaren Alan Hardy visa på vad han anser vara en nyckfullhet hos fotbollsupportrar. Hardy tog en skärmdump på två meddelanden från samma Notts County-supporter - det ena en glad julhälsning och den andra ett aggressivt påhopp - och lade upp på sitt Twitterkonto. Tweeten blev snabbt uppmärksammad, eftersom Hardy stått för ett stort misstag innan han valde att dela bilden på meddelandet från fansen.

Längst ner i bilden syntes nämligen en förhandsgranskning av klubbägarens egen fotobibliotek - och på en av bilderna syntes hans penis.