Vill du också lämna…

Såväl Paul Pogba som försvarsklippan Eric Bailly har det tufft i Manchester U.

Paul har bara spelat 90 minuter två gånger den här säsongen. Pogba hade covid-19 under sommaren, och har haft det svårt att komma upp i bra nivå rent fysiskt. Totalt har han missat över 55 matcher sedan han kom till den engelska klubben 2016.

Eric Bailly har det tufft med speltiden i klubben. Han kom till Manchesterklubben 2016 från La Liga och Villareal. Under delar av Louis van Gaal och José Mourinhos tid som tränare i United var Bailly en viktig pjäs på klubbens backlinje men den senaste tiden har resulterat i mindre speltid under Ole Gunnar Solskjær.

Förra säsongen noterades Bailly för totalt 147 minuter i Premier League och det här året har inte inlett speciellt bättre: 97 minuter i ligaspelet. Uppgifter tyder på att andra klubbar visar intresse för Bailly men 26-åringens kontrakt med United sträcker sig till sommaren 2022 - därav kommer Baillys agent nu med en varning till klubben.

Om Bailly får en chans vid rätt tillfälle så har han det som krävs för att lösa en del av Uniteds problem. Om chansen inte skulle komma så är det uppenbart att vi måste göra något, säger Graziano Battistini enligt La Gazzetta dello Sort.