V86 Bergsåker-Solvalla ons 30 okt...

29.10.2019

V86-tips till Bergsåker/Solvalla

System: 69 984 rader reducerat 81% 15 kuponger

Kostnad: 3 384 kr 10 andelar 339 kr/ andel

Ranking och spelidéer:

V86-1/ Bergsåker 2 640 m, auto

A: 3-4-10 B: 1-6-5-9. C: 2-8-7

Diederiks Melinks fina travare nr 3 Reverend Wine ser ut att ha en mycket passande uppgift i V86-inledningen. Har gjort det bra än längre tid på V75 och här verkar det som att han får lättare konkurrens.

Sexåringen kan öppna bra från start och kusken avgör om han vill köra till ledning, i annat fall går han minst lika bra bakifrån. Inga problem med distansen heller och i skrivande stund är han ett spikförslag.

Motbud: 4 Global Unlimited kommer till start med bra form säger "vår tidigare" tränare till vår drottning Svante Båth. Kommer från en spurtseger och gillar onekligen att springa på de längre distanserna. Tror dock att han är chanslös att ta sig förbi min spik.

V86-2/ Solvalla 2 140 m, auto

A: 2-1 B: 3-8-5-9 C: 10-6-7-4-11.

Ett riktigt skräplopp som jag inte tycker platsar i riks-toton.

Första strecket till nr 2 Hope of Joy som får alltid intressante Björn Goop i sulkyn vilket i min värld betyder spetschans. Motbud finns dock i form av 6 Charming Soldier som kan lägga iväg bra.

1 Balto d'Huon kommer med storform i bagaget. Skrällde till senast och kan även han lägga iväg ganska så bra från start.

Strecka på så långt spelkassan råder...

V86-3/ Bergsåker 2 140 m, auto - Monté

B: 2-8-5 C: 3-6-1

Åter igen ett "idiotiskt" lopp att ta med på rikstoton. Två av ekipagen har aldrig gått montélopp i fältet och är naturligtvis fullständigt svåra att bedöma.

Förstahäst är dock nr 2 Ladyofthelake som var hårt betrodd i SM men som inte var på topp. Den genomköraren har dock gjort gott säger stallet.

V86-4/ Solvalla 2 640 m, auto

A. 11-6 B: 10-1-9-8-3-12. C: 2-5-4-7

11 Dream Cash är en klassig sort som vann direkt efter sjukdom senast. Är såväl stark och snabb och börjar verkligen blomma ut på allvar. Lopp i kroppen nu och blir mitt första streck.

6 Mister Selfie kan dock bli svår att plocka ner om Björn Goop lyckas lotsa Svante Båths fyraåring till ledning.

10 Manuzio Hanover är ofta med där framme och hugger och är säkert med i tätstriden igen. Kunde aldrig utmana om segern senast, men ska dock ha fyra stjärnor av fem för sin insats.

V75-5/ Bergsåker 2 140 m, auto

A: 4-5 B: 7-1-11-3-6-9-2. C: 8-10-12

Ett öppet lopp där det är många om budet.

Mitt första streck går till nr 4 Pretty Boy Floyd som höll riktigt bra senast. Fick ett tufft slutvarv då men stred bra. "Kisen" är bara tre år men lyckas kusken Ulf Ohlsson styra han till ledning är det hästen att slå. Snabb ut och har vunnit en av tre gånger i spets.

5 Lolee Trizzofrock har tagit sina två segrar i nuvarande regi där han gjort sex starter. Per Linderoth gör ett mycket bra jobb. Har fått sin hårdhet från tuffa V75 lopp och är stark som en oxe, mosar allt!

7 Angel Ovea har gjort fyra starter i Daniel Wäjerstens regi och har aldrig varit sämre än trea och tagit en seger. Kommer hon till blir tjejen farlig. Efter samtal med Danniel så kommer det att bli barfota runt om som hon lär svara bra på. SE UPP!

1 Osah's Bolt har form och kunnande för att vara långt framme om inte utgångsläget ställer till det. Med Emilia Leo i sulkyn är det inget snack, tummen upp.

V86-6/ Solvalla 2 140 m, auto

A: 8 B: 4-10-3-9-5-1. C: 11-7-6-2

8 Minnestads el Paso kommer från vårat tränarpar Dennis Palmqvist/Rebecca Dahlén. Kapabel när allt stämmer. Satte banrekord (Rättvik) i comebacken senast efter två månaders uppehåll och verkar trivas på hösten. Kommer förmodligen att köras offensivt av Rebecca och är hästen att slå.

4 Jaques Noir börjar kosta våldsamma pengar för oss spelare...15 raka utan seger men spelarkollektivet gillar hästen och det lär inte bli något undantag den här gången heller. Jag ratar och Du säger inte ett ord till frugan.

3 Electrical Storm kommer till start från en fin V75-insats och var inte tom i mål säger tränaren Mattias Djuse. Satt fast med rubbet näst senast och fått två lopp i kroppen efter halsinfektion. Visar formintryck och har här ett alldeles utmärkt utgångsläge. Ska gå på rulle säger min bok.

9 Dennis de Castella är i toppslag och har passande utgångsläge. Kommer att fälla många med sitt tunga slutvarv, Torbjörn Jansson "rattar".

V86-7/ Bergsåker 1 640 m, auto

A. 9-5 B: 4-2-1-12-11-6-3. C: 7-8-10

9 Andre Agassi ser onekligen fin ut och segrarna har kommit med omöjlige Jimmy H Andersson i sulkyn. Tre gånger har killen kört hästen till seger och stor-tummen upp. Är vass till slut och läget lär inte ställa till några större problem kan jag tycka.

5 Prediction med Niclas Westerholm i sulkyn blir mitt andra streck. Perfekt spår här och här lär det laddas, sliper han dessutom offra alldeles för mycket så kan det mycket väl hålla hela vägen hem. I ledningen har det blivit tre vinster på sex försök.

4 Kimbee Dream har vunnit fem av tolv starter under hösten och Tomas Pettersson har bra snurr på stallet. Eventuellt blir det jänkarvagn den här gången, MYCKET SPÄNNANDE och SE UPP!

V86-8/ Solvalla 2 140 m, auto

A: 8 B: 11-6-1-3-10 C: 2-7-9-4

8 Pelle Barosso höll starkt i Tyskland senast och är i bra form för dagen. Även han nerstruken ett hack och med Björn Goop i sulkyn så är det inget snack. Full fart framåt. Kapacitet finns i överflöd.

11 Man at Work har inte startat på ett bra tag. Hästens tränare Timo Nurmos brukar som bekant alltid ha det bra förspänt när han ställer ut sina hästar till start. Grundkapabel kuse och visst tror jag på en bra insats direkt, inte dock någon spik i mina ögon. 1:a för Örjan Kihsltröm.

6 M.T Malkin höjs rejält i rankingen efter strykningen. Ökar spetschansen rejält och därifrån lär Göran Westers fantom bli svårslagen. Vann lätt från ledningen senast och stormtrivs i den positionen. Kräver bra fäste. Vunnit 3/4 starter i den positionen.

Lycka till!

Curre