V86 Bergsåker-Solvalla 4 dec...

02.12.2019

Jackpot 15 miljoner ligger i potten denna - som vi vant oss vid senaste tiden - öppna V86-omgång som delas mellan Bergsåker och Solvalla. För att kunna gardera flera kluriga lopp så går vi på 3 spikar på Joker-systemet.

En storfavorit i V86-5 nr 3 Van Gogh Z.S. - en segerstaplande Love You hingst hos stall Robert Bergh - det är en eller alla... Främste motbud 8 Noble Boy. Vi inleder dock med en rolig spik i kallblodsloppet V86-1 där vi tror att det är dags för 2 Tekno Eld att vinna igen med några lopp innanför västen. Den tredje spiken plockar vi in på Solvalla i V86-6 - ett lärlingslopp där vi fastnar för 3 Wreckless M.M. med duktige Anders Eriksson i sulkyn.

Andra spelvärda idéer i omgången:

V86-2 nr 10 Jacques Noir - har galopperat på slutet, men startar nu från bakspår och har ett klart bättre facit där - under 3% just nu jämfört med stallkompisen 4 Hawk Cliff - 34% - så stor skillnad är det inte om får idé går felfritt.

V86-3 nr 3 Global Bookmaker - en 2-åring som har visat framfötterna i bra lopp utan att få vinna - endast 5% jämfört med favoriten 1 Vici Volantes - 45%! Känns inte motiverat med så stor skillnad i detta öppna lopp för 2-åriga i slutet av säsongen. Vi täcker loppet på systemet.

V86-4 nr 7 Absurd - Walmann har fått lite flyt på stallet senaste tiden och det här stoet har fina fartresurser och Örjan kan säkert hitta en bra rygg och då avslutar hon  vasst - endast 5% just nu. Förstahäst i loppet är 3-åriga nr 10 Be The One som har hög kapacitet trots sin orutin.

V86-8 nr 11 Iglesias Bosheove - det står skrivet i manus för detta lopp att det är upplagt för att Björn Goop ska skrälla i avslutningen med sin holländsk-födde 4-åring som står fint inne i loppet. Bra inne i loppet och det finns gas-glada motståndare bakom bilen. Värst emot är nr 3 Got To Dash där Jepson sitter upp med ett fint läge. Ändå ett öppet lopp där vi garderar på.

Det lopp vi hittills inte nämnt är V86-7 som känns helt öppen om inte någon i vår A-duo 9 El Diablo eller 1 Vincent Horse vinner.

V86 Bergsåker-Solvalla 4 dec Jokersystem

System: 25 200 rader reducerat 55% på 16 kuponger

Systemkostnad: 2 845 kr   10 andelar 285 kr/ andel

Systemkrav: 1 A-häst måste vinna samt Max 1 C-häst får vinna.

Lycka till!

Annika & Curre