V75 Färjestad 9 mars med två friska spikar...

09.03.2019

Dalahästen On Track Piraten är mycket stor favorit i omgångens Guldlopp Färjestads Jubileumslopp med hela 70%. Vi är inte sålda på idén och garderar. Våra singelstreck sitter i stoloppet (V75-2) där vi tror att det blir revansch för toppstoet 13 Southwind Feji, trots dubbla tillägg att hämta in och Färjestads korta upplopp. Det är en eller väldigt många i loppet och vi bankar. Det andra singelstrecket satte vi efter val och kval på 9 Hawk Cliff i Silver (V75-6). 7-åringen har gjort tunga lopp på slutet och verkar trivas med Örjan Kihlström och senast blev det vinst. Läget gynnar och vi har en bra feeling att det blir en vy viktoria då värsta motbudet 8 Weekend Fun fick sämsta läget - om än med Björn Goop första gången. Hawk Cliff gynnas också mycket ifall det går att köra barfota idag  - Vi singlar!

V75 Färjestad 9 mars - Dagens TravBet

System: 3 944 kr  20 andelar 198 kr/ andel

Systemkrav: 2 av 5 A-hästar måste vinna och Max 1 C-häst får vinna.

Dagens spelvärda idéer:

V75-1 nr 1 Uappa di Azurra -ett tufft sto i toppform med fint smygläge - nu med Ulf Ohlsson i sulkyn (5%).

V75-3 nr 9 Platon Face - vår förstahäst i Guld med hög kapacitet som känns riktigt fin i jobben, och strular han inte till det så finns hög segerchans (12%). Nu barfota fram vilket är ett plus.

V75-4 nr 13 Sjö Vinn - gjort det bra i tre starter i ny regi och satte nytt personbästa näst senast på en tung bana. Örjan Kihlström upp och ska köras med ryckhuva. Fungerar bra med skor. Dags för vinst! (8%).

V75-5 nr 8 Livi Majesty - gjort tre starter i regi Reijo Liljendahl som är optimistisk inför starten trots läget. Jänkarvagn och barfota fram. Ulf Ohlsson körde till vinst i ett enklare gäng senast över kort distans. Reijo tror att denna extra långa distans 3140a kommer att gynna 5-åringen. (4%).

V75-7 nr 10 Zio Tom Jet - en italienare efter Maharajah som även han gjort tre starter i ny regi Jerry Riordan. Har fått några lopp med vinst senast och visar riktig vinnarskalle. Christoffer Eriksson upp igen som vid vinsten. Riktigt vass speed! (12%).

Lycka till!

Annika