Utvilat Nottingham går på knock...

01.11.2019

Singel - Unibet

Luton-Nottingham bortalaget över 1,5 mål 2.28 x 175 kr

Avspark: lördag 2 nov kl 16:00 The Championship

Nykomlingen Luton dricker litervis med gatorade-sportdryck och kämpar som galningar och är väldigt jobbiga att möta. Har mycket små medel och det håller så länge som man inte drabbas av skador/avstängningar. Två raka förluster och bara en seger på de fem senaste. Här återkommer anfallsduon Harry Cornick och James Collins som vilade senast.

Senaste Nytt: Inga problem i truppen. Kommer att rotera. Återgår till ett 4-3-3 spelsystem vilket gör att Graeme Jones är tillbaka i startelvan. Även Andrew Shinnie tar en plats på mittfältet.

Efter två raka förluster var det kanske bra för Nottingham att helgens match mot Reading blev uppskjuten, nu har man fått tid att ladda om och gästerna har visat att man håller en hög nivå vid ett flertal gånger. Men jag tycker att man vid ett flertal matcher haft turen med sig och man får inte hela tummen upp.

Senaste Nytt: Tränaren Sabri Lamouchi uppåt på dagens pressträff. Såväl Samba Sow och Joao Carvalho tillbaka i startelvan, plus noterat i min bok. Men han saknar fortfarande tre mittbackar, Michael Dawson, Alfa Semedo och Yohan Benalouane. Alexander Milosevic har lämnat klubben i veckan. Troligtvis spelar Joe Warrall och Chema Rodriguez som mittbackar, har drillats hårt under veckans träningar.

Statistik: 2-0-3 (2-0-1)

Lycka Till/

Curre