Utvilad anfallsduo avgör för QPR

28.09.2021

Singel - Unibet

Tisdag 28 sep 20:45 The Championship

Queens PR - Birmingham 1 2.00 x 300 kr

Hemmalaget startade säsongen med sex raka ligamatcher utan förlust men har inför den här matchen förlorat 3 matcher i rad i Championship. Senast hade man ledningen mot West Brom med 1-0 men förlorade när topplaget avgjorde tillställningen med två snabba mål på de sista 15 min.

Måste få igång sitt anfallsspel vilket jag tror man har goda chanser till när utvilade anfallsduon Charlie Austin och Lyndon Dykes är tillbaka i startelvan. Hemma på Kiyan Prince Foundation Stadium har man bara förlorat en gång den här säsongen.

Prel. startelva: Dieng; Kakay, Dickie, Dunne; Odubajo, Ball, Dozzell, Barbet; Chair, Gray, Dykes

Skador: Lee Wallace, Sam Field. Frågetecken för Stefan Johansen och Jordy De Wijs.

Birmingham fick "bara" med sig ett oavgjort resultat i helgen Preston 0-0 (h) vilket var en besvikelse säger tränaren Lee Bowyer. Skakigt försvarsspel och man radar direkt inte upp målchanser som är lagets akilleshäl.

En förlust på resande fot så här långt och under sina fem senaste besök i London mot gästerna har man bara förlorat en gång.

Prel. startelva: Sarkic; Sanderson, Dean, Friend; Colin, Woods, Sunjic, Bela, Chong; Jutkiewicz, Deeney

Skador: Ivan Sanchez, Neil Etheridge

Efter tre raka förluster måste tippade topplaget QPR ta en trepoängare vilket jag tror man gör. Gästernas offensiv kan stavas nämnas i ett ord, katastrof.

Lycka Till/

Curre