Ungtupparna i United för snabba...

21.12.2019

Singel - Unibet

Watford-Manchester U  asian handicap -1  2.45 x 500 kr

Avspark: söndag 22 dec kl 15:00

Watford räckte som väntat inte till mot Liverpool och har det jobbigt just nu med blott en poäng på de fem senaste. Lagets anfallsspel fungerar inte alls för dagen och här kommer det säkerligen att förstärkas i januari-fönstret.

Senaste Nytt: Nye tränaren Nigel Pearson kommer nog inte att betyda speciellt mycket för jumbon och någon tränareffekt tror jag knappast på. Den gamla engelska slugger stilen är knappast vad det här laget behöver. Truppen har varit begränsad under träningsveckan, massor av skador.

Skador: José Holebas (försvarsspelare), Sebastian Prödl (mittback), Daryl Janmaat (mittfält alt. Försvarsspelare), Danny Welbeck (anfallare) och Tom Cleverley (central mittfältare). Frågetecken för Roberto Pereyra (yttermittfältare) samt Adam Masina (ytterback).

Manchester U fick med sig en poäng i hemmamötet mot Everton senast vilket var en missräkning, som annars gjort en klar uppryckning på slutet och inte minst fått fart på offensiven. Spelar i EFL Cup i kväll onsdag Colchester (h).

Senaste Nytt: Efter en riktig svag första halvlek och en utskällning i halvlek kunde man besegra Colchester i cupen med 3-0. De flesta spelarna i truppen är igång och tränar men är inte i matchdugligt skick.

Skador: Eric Bailly (försvarsspelare), Timothy Fosu-Mensah (försvarsspelare), Marcos Rojo (försvarsspelare), Paul Pogba (mittfältare) samt frågetecken för Diogo Dalot (ytterback).

Statistik: 0-0-5 (0-0-2) I dagsläget är det för tidigt att spekulera om United:s startelva men Pogba kan vara på gång. Ungtupparna i United faller fortfarande in i gamla synder och tappar framförallt bolltempot. Får man igång det så kan man slå vilka lag som helst.

Lycka Till/

Curre