Tröttkört QPR får svårt...

23.09.2021

Singel - Unibet

Fredag 24 sep 21:00 - Arena The Hawthorns

West Bromwich - Queens PR Halvtid 1 2.15 x 500 kr

Hemmalaget har inte förlorat på sina 4 senaste matcher men de tre senaste har slutat oavgjort. Offensiven lyser med sin frånvaro och man får inte igång målskyttet trots att man radar upp en massa målchanser. Fem mål på fem spelade matcher är ett dåligt resultat för en klubb som har ambitionen att ta sig till Premier League.

Laget har inte spelat någon veckomatch och kommer med "fulla batterier". Callum Robinson och Karlan Grant aktuella för spel.

Skador:

Prel. startelva: Johnstone; Ajayi, Bartley, Townsend; Furlong, Livermore, Mowatt, Reach; Phillips, Diangana; Robinson

Queens PR slog Everton i Ligacupen på tisdagskvällen efter straffsparkar. Anfallaren Charlie Austin visade vägen med sina två mål. Energikrävande match för truppen.

Jordy de Wijs, Stefan Johansen, Andre Gray och Lyndon Dykes stod alla över i veckan men ska vara aktuella för spel till fredag. Tränaren Mark Warburton måste ta ett beslut om han skall återgå till en trebackslinje eller fortsätta med tisdagens framgångsrika 4-2-3-1 uppställning.

Skador:

Prel. startelva: Dieng; Dickie, De Wijs, Barbet; Odubajo, Johansen, Ball, McCallum; Chair; Gray, Dykes

Statistik: 3-1-1 (1-1-1)

Viktig hemmamatch för WBA som måste in på vinnarspåret igen och framför allt måste man få igång målskyttet. Queens PR tömde sig ordentligt i veckans ligacupseger vilket kan visa sig på fredagskvällen. Halvtidsettan till över två gånger....

Lycka Till/

Curre