Tre spelare i Brighton drabbade av coronaviruset

10.05.2020

Tre spelare i Brighton & Hove Albion har testats positivt för covid-19.
Nu vill Anthony Knockaert se att säsongen ställs in.
- Jag är rädd, säger 28-åringen till Mirror.

En tredje spelare i Brighton & Hove Albion har testats positivt för coronaviruset, bekräftar klubbens vd Paul Barber, enligt Sky Sports. Nu vill Anthony Knockaert, som den här säsongen är utlånad från Brighton till Fulham, se att säsongen ställs in.

- I Tyskland börjar de snart igen och jag tycker det är absurt. Det är farligt för såväl samhället som för spelarna. Jag tycker inte att vi borde spela längre och jag tror att många spelare håller med mig. Det är skrämmande, säger Knockaert till Mirror och fortsätter:

- Jag är rädd för att få viruset när jag handlar och jag tänker inte bara på mig själv. Om jag får det kan jag ta mig igenom det då jag är ung och vid god hälsa. Men jag kan föra över det till andra människor som är nära mig och som är mer sårbara. Och om det händer kommer det vara på mitt samvete för resten av mitt liv.

Knockaert avslutar:

- Ligorna i Frankrike och Nederländerna har ställts in, vilket enligt mig är det rätta beslutet.

Premier League kommer i morgon, måndag, att hålla ett möte där mycket tyder på att de kommer rösta igenom ett förslag om att slutföra säsongen inför tomma läktare och på neutral mark. Dock krävs det att 14 av 20 klubbar röstar ja för att det ska gå igenom, uppger sajten.

Premier League hoppas vara tillbaka den 8 juni.