Tränareffekt i Tottenham

22.11.2019

Singel - Unibet

West Ham-Tottenham asian handicap -1   2.65 x 500 kr

Avspark: lördag 23 nov kl 13:30 Premier League

Roberto Jimenez fortsätter i målet när förste målvakten Lukasz Fabianski är skadad. Även Manuel Lanzini är skadad medans det är frågetecken för Mark Noble, Jack Wilshere och Michail Antonio. Kommer till match med en 0-3 förlust mot Burnley på bortaplan.

Laget har inte vunnit på de sex senaste ligamatcherna och famlar efter formen.

Tottenham kommer till match med en ny tränare, José Mourinho. Huruvida han kommer att leda laget står skrivet i stjärnorna men rykten gör gällande att karln kommer att vara på bänken, dock ej bekräftat. Laget är segerlöst på de tolv senaste bortamatcherna.

Målvakten Hugo Lloris och försvarsklippan Jan Vertonghen på skadelistan medans mittfältets Erik Lamela är ett frågetecken.

BBC Sport prel. laguppställning: Gazzaniga - Davies, Sánchez, Alderweireld, Foyth - Ndombele, Dier - Eriksen, Sissoko, Heung-Min - Kane

Statistik: 2-1-2 (0-0-2)

Till hela 2.65 (asian handicap) så spelas naturligtvis Tottenham. Tränareffekt? Att Eriksen kommer in i laget är ett stort plus i mina ögon. Bättre fart på passningsspelet. Tänk på att Tottenham spelar i Champions League 26 nov Olympiakos (h).

Lycka Till/

Curre