Toppchans för Man United

09.07.2020

Aston Villa - Manchester U

Avspark: torsdag 9 juli kl 21:15 Premier League

Singel 1: Aston Villa - Manchester U asian handicap - 1,5 1.91 x 250 kr

Singel 2: spelarmål gör minst 2 mål Marcus Rashford (Man United) 6.50 x 100 kr

Aston Villa är i desperat behov av poäng för att lämna nedflyttningsplatsen. Inte en seger på de tio senaste tävlingsmatcherna och säsongen är en katastrof speciellt med tanke på att man "storsatsat" såväl på ledarsidan och på inköp av spelare.

0-2 (b) mot ett reservfyllt/semestertörstande Liverpool där såväl lagets storstjärna Jack Grealish och Tyrone Mings fick känningar av muskelskador. Tränaren ger dock tummen upp för bägge till dagens match.

Skador: Tom Heaton, Wesley, Björn Engels, Matt Targett. Frederic Guilbert och Henri Lansbury är tilbaka i truppen.

Prel. laguppställning (4-4-1-1): Reina - Konsa, Hause, Mings, Taylor - Ghazi, McGinn, Luiz, Trézéguet - Grealish - Davis

Manchester U är med i racet om en plats till kommande Champions League. Efter omstarten har laget sett bättre ut än på bra mycket länge och kan man bibehålla formen ser framtiden ljus ut. Samtliga spelare har hittat en formtopp plus att samtliga skadade spelare är tillbaka betyder naturligtvis mycket.

I den senaste matchen Bournemouth 5-2 (h) fick vår egen Victor Lindelöf utgå efter skadekänning i ryggen, frågetecken idag och lär knappast riskeras. Fullgoda ersättare finns och i mina ögon är Eric Bailly en sådan. Inga andra ändringar förväntas.

Skador: Victor Lindelöf testas sent säger tränaren, Axel Tuanzebe, Phil Jones.

Prel. startelva (4-2-3-1): Gea - Shaw, Maguire, Bailly, Wan-Bissaka - Pogba, Matic - Rashford, Fernandes, Greenwood - Martial

Statistik: 0-2-3 (0-1-1)

Marcus Rashford har radat upp målchanser utan att få sätta "dit den" och det är en tidsfråga innan det lossnar med besked. Lagets offensiva styrka stor plusfaktor för ett vilt kämpande hemmalag som måste "framåt" vilket jag tror kommer att straffa sig.

Lycka Till/

Curre