Tisdags-trippel

15.02.2022

Cardiff - Coventry dubbelchans 1X 1.45

Matchstart: Tis 15 feb 20:45

Markant uppryckning av Cardiff den senaste tiden och framför allt är det anfallarna Ikpeazu (lån fr Middlesbrough) och Jordan Hugill (lån fr Norwich) som fått fart på Walesarnas offensiv. Tre segrar på de fem senaste tävlingsmatcherna.

Inga stora förändringar i den startelva som spelade senast säger tränaren Steve Morrison. The Bluebirds ligger på 20:e plats i tabellen och är 12 poäng före Peterborough på 22 plats.

Skador: Sean Morrison, Alfie Doughty, Curtis Nelson

Coventry som jagar en playoff-plats har också visat bättre form den senaste tiden. Viktig seger senast mot Reading 3-2 (b) men är betydligt bättre på hemmaplan. Matchen i Reading får absolut inget guldmärke i min bok.

Inga förändringar i den vinnande startelvan säger tränaren Mark Robbins.

Skador: Liam Kelly, Matt Godden, Josh Eccles, Fankaty Dabo

Statistik: 2-1-2 (1-1-0) På de senaste 5 mötena har Cardiff inte förlorat mot Coventry på hemmaplan

Sheffield U - Hull Asian handicap -1,25 2.23

Matchstart: Tis 15 feb 20:45

Sheffield U kommer till match med ett oavgjort resultat mot topplaget Huddersfield 0-0 (b) och är med i racet om en playoff-plats. Hade fyra raka segrar innan och visar fortsatt bra form. Playmakern Oli Norwood och offensive mittfältaren Iliman Ndiaye vilades senast men är tillbaka här, plus i min bok. Även Liverpool-lånet Ben Davies (försvarsspelare) tillbaka i startelvan.

Skador: Jack O'Connell och Rhian Brewster

Hull kom snabbt ner på jorden efter tränarbytet och kommer till match med tre raka nederlag, senast Fulham 0-1 (h). Har varit aktiva under januari-fönstret och värvat lite spelare här och där men inget som får mig att darra på manschetten. Fortsatt lång skadelista och trtots en stor trupp har man inte många alternativ som håller klass.

Skador: Callum Elder, Nathan Baxter (lån fr Chelsea), Malik Wilks, Joshua Emmanuel, Andrew Cannon, frågetecken för Tom Eaves och Allahyar Sayyadmanesh

Statistik: 3-1-1 (1-1-0) Hull har inte vunnit mot Sheffield på de senaste 3 matcherna.

Manchester U - Brighton dubbelchans X2 2,14

Matchstart: tis 15 feb 21:15

Man United får ingen ordning I laget och jag går rakt på sak...portugiserna i laget Ronaldo/Fernandes har alldeles för mycket stjärnstatus i truppen. Vilket har splittrat lägret i ett flertal olika grupper säger källor inifrån. En hel del spelare har redan lämnat och det har varit osämja mellan spelare och sportchefen allt i allo Ralf Ragnick.

Oavgjort 1-1 (h) Southampton var självfallet en stor missräkning och Ronaldo kostade på sig att missa en straff. Att laget har stor kapacitet råder det inget tvivel om men man måste få ordning på all skit inom föreningen innan man kan ta klivet upp bland de stora grabbarna.

Skador: Edinson Cavani, Eric Bailly, Nemanja Matic. Alex Telles och Fred tillbaka efter Covid-19 men högst osäkert om dessa kommer till spel. Frågetecken även för Victor Lindelöf som varit drabbat av Covid-19, hjärtproblem och inbrott i sitt hem. Jah har inga kommentarer om Masion Greenwood som jag hoppas har spelat sin sista match för mitt älskade Man United...

Brighton kommer som klara underdogs till Old Trafford och brukar statistiskt sett ha det svårt. Kommer till match med en 2-0 seger mot Watford på bortaplan vilket betyder att laget bara har en förlust på de fem senaste tävlingsmatcherna. Svenskbekante tränaren Graham Potter gör det väldigt bra med små medel även om laget har svårt med sin offensiv.

Alexis Mac Allister och Leandro Trossard tillbaka efter Covid-19, Yves Bissouma får förmodligen starta här efter landslagsspel i afrikanska mästerskapet.

Skador: Enock Mwepu, Jeremy Sarmiento

Statistik: 5-0-0 (2-0-0) På de senaste 5 mötena har Man United inte förlorat mot Brighton på hemmaplan.

Trippel: 6,92 x 250 kr Möjlig utbetalning 1 730 kr

Lycka Till vid rygg!

Curre