Tidigarelagt spel - risk för oddsändring

Singel - Unibet

Luton - Manchester U asian handicap -2 2.70 x 500 kr

Avspark: tisdag 22 sep kl 21:15 Ligacupen - EFL Cup

Fjärde omgången av EFL Cup och hemmalaget gästas på Kenilworth Road av Manchester U. Luton har tidigare besegrat Norwich 3-1 (h) och Reading 1-0 (b). Man fick också en kanonstart i ligan och besegrade Derby i lördags med 2-1 (h).

Tränaren Nathan Jones kommer att ha tillgång till samma trupp som spelade i lördags. Vilket betyder att han fortfarande saknar en del viktiga spelare. Matchningen är tuff vilket i min bok är ett minus för en tunn trupp även om det är i början på säsongen.

Prel. laguppställning (4-3-3): Sluga - Cranie, Pearson, Bradley, Norrington-Davies - Berry, Mpanzu, Rea - Cornick, Collins, Lee

Skador: Dan Potts, Brendan Galloway, Eunan O'Kane.

Manchester U kommer till match med en bedrövlig ligapremiär mot ett skadedrabbat Crystal P på Old Trafford. Resultatet 1-3 inte mycket att orda över men desto mer kritisk är jag till den inställning spelarna visade upp. Nyförvärvet Donny van de Beek var ända ljusglimten och blev också målskytt.

Här kommer det att bli en hel del förändringar och jag förväntar mig att samtliga herrar visar upp en klar bättre inställning än de i lördags. Målvakten Henderson, Eric Bailly, Brandon Williams och Odion Ighalo är alla aktuella för spel. Ytterbacken Aaron Wan-Bissaka och Nemanja Matic saknar matchtempo och bör även de ingå i startelvan. Detsamma gäller för Mason Greenwood som satt på bänken senast. Mittbacksgeneralen Harry Maguire allt id med i matcherna. Nye Ajax-förvärvet van de Beek spelade bara ca 30 min och fansen kräver start.

Prel. laguppställning (4-3-3) Henderson - Willams, Maguire, Bailly, Wan-Bisssaka - Beek, Matic, Fred - Rashford, Martial, Greenwood

Laguttagningen baseras på träningsmatchandet idag på mprgonträningen.

Skador: Axel Tuanzebe, Phil Jones bägge spelarna tränar för fullt men enligt källor kan bägge lämna.

Förväntar mig en fullständig förändring i spelarna inställning till match och även på ledarsidan.

Lycka Till/

Curre