Tar tempen på Paul Scholes Oldham

11.02.2019

Singel - Unibet

Oldham-Yeovil asian handicap -1,5 3.05 x 500 kr

Hemmalaget kommer till match med en färsk 3-0 seger mot Crawley T. I den matchen debuterade ett av nyförvärven från Manch.U anfallaren Zak Dearnley och gjorde ett av målen. Första segern på de fem senaste matcherna och målsättningen blir naturligtvis att börja jaga en playoff plats. Inga nya skador i truppen stör, sen tidigare saknas mittfältaren Dan Gardner. Tillbaka här anfallets Jonathan Benteke (bror till Christian Benteke Aston Villa) vilket får betraktas som ett plus. Truppen har förstärkts under januari-fönstret med en del spelare från Premier League.

Prel.laguppställning: Iversen - Hamer, Edmundson, Clarke, Hunt - Missilou, Maouche - Branger- Lang, Nepomuceno - Dearnley (4-2-3-1)

Efter många om och men så blev han då klar som ny manager, Paul Scholes legendarisk mittfältare i Manchester U. Han har efter sin karriär bland annat varit verksam som tränare för ungdomsakademin i Manchester United och står som en av ägarna till Salford City. Han har dock lämnat Salford när FA bestämt att han inte får vara verksam i två föreningar.

Yeovil kommer till match med en hemmaförlust mot Grimsby 1-3. Har det kämpigt för dagen och innehar en 21:a plats i tabellen, strax ovanför nedflyttningsstrecket. Det var den fjärde förlusten på raken. Skadeläget/avstängningarna inför den här matchen är många och truppen är smal säger tränaren Darren Way.

I fyrbackslinjen har man stora problem...Viktige mittbacken Omar Sownunmi har ankelproblem och kommer inte att starta vilket är ett stort minus, ytterbackarna Tom Jones och Craig Alcock är avstängda samt nyförvärvet Korrey Henry som dragit på sig en "baksida-lår sträckning".

Mittfältarna James Bailey, Wesley McDonald och viktige Sessi D'Almeida kommer inte heller de till match.

Tror på en positiv reaktion för hemmalaget när populäre Paul Scholes ska lotsa laget för första gången. Här möter man ett skadedrabbat bottenlag och räkna med ett starkt stöd från hemmafansen.

Asian Handicap -1.5

Ditt lag vinner med minst två mål = du vinner
Ditt lag vinner med ett mål = du förlorar insatsen
Det blir oavgjort = du förlorar insatsen
Ditt lag förlorar = du förlorar insatsen

Lycka Till/

Curre