Sunderland till hela nio ggr…

16.09.2022

Singel - Unibet

Lördag 17 sep 16:00 Vicarage Road

Watford - Sunderland asian handicap -1 9.00 x 250 kr

Watford har inte levt upp till de höga förväntningar man hade på sig, i min mening är det ett alldeles för tamt ledarskap för att man ska kunna vara med och strida om en direktplats. Eller om man så vill alldeles för dålig kunskap att leda ett lag tillbaka mot Premier League. En poäng på bortagräs näst senast Rotherham 1-1 och i veckan förlust mot Blackburn 0-2. Tamt anfallsspel vilket är konstigt med det starka spelarmaterialel men förklaringen ser Du i Senaste Nytt...

Senaste Nytt: Skador ställer till problem och det matchas hårt för dagen vilket tär hårt på truppen. Den senaste veckan har fyra nya startspelare "gått sönder". Truppen som är rejält bantad till säsongen av ekonomiska problem har i dagsläget inte fullgoda ersättare enligt mig.

Skador: Hassane Kamara, Ismaila Sarr, Kortney Hause och Jeremy Ngakia nya på skadelistan. Sen tidigare Rey Manaj, Imrân Louza, Samuel Kalu, Tom Cleverley. Unge Tom Dele-Bashiru tillbaka i träning men kommer knappast att riskeras. Ett guldsmycke enligtt den italienske ägaren.

Sunderland gör det bra som nykomling och laget "masseras" numera av en oldtimer Tony Mowbray, tidigare Blackburn. I mitt tycke helt uppåt väggarna...är ojämna och spelar en rak fotboll a´la England. Väldigt lättlästa. Energi till hundra betyder farliga för alla lag i ligan. Normalt räcker man inte till mot de bättre lagen. Seger i veckan Reading 3-0 (b) och tomten kommer på besök även i den här matchen till nio gånger insatsen.

Senaste Nytt: Gjorde sin "bästa match" för säsongen i veckan och ligger på en 6:e plats i tabellen. Uppåt värre och "gammelräven" Tony Mowbray lyser som en sol på sista träningspasset. Offensive mittfältaren Elliot Embleton och anfallaren Leon Dajaku tillbaka i startelvan. Den sistnämnde ersätter skadade Ellis Simms.

Skador: Dan Ballard, Ellis SImms (ny på skadelistan), Dennis Cirkin, Ross Stewart.

Statistik: 2-1-2 (1-1-0) På de senaste 4 mötena har Watford inte förlorat mot Sunderland på hemmaplan. I de senaste 9 mötena med Watford som hemmalag har de vunnit 2 gånger, 5 matcher har slutat oavgjort och Sunderland har vunnit 2 gånger. SE UPP skadedrabbat Watford möter ett vrålhungrigt lag...med en manager-stämma som får de flesta att stelna...

Lycka Till vid rygg!

Curre