Stark startelva för Manchester U

18.12.2019

Singel - Unibet

Manchester U-Colchester U asian handicap 1:a halvlek -2.00 5.20 x 250 kr

Avspark: onsdag 18 dec kl 21:00 EFL Cup

United kommer med en stark startelva när League Two laget Colchester gästar Old Trafford.

Såväl Harry Maguire, Scott McTominay och Marcus Rashford kommer till spel, tre viktiga spelare för laget och tongivande i varje lagdel.

Även Sergio Romero, Ashley Young och Axel Tuanzebe räknar med spel.

Skador: Paul Pogba är i full gång med träningen men åkte på magsjuka i samband med ett bröllop, mittbacken Eric Bailly, försvarsspelaren Timothy Fosu-Mensah. Frågetecken för försvarets Marco Rojo samt mittfältets Diogo Dalot.

Prel. laguppställning (4-2-3-1) Romero - Tuanzebe, Maguire, Williams - Matic, McTominay - Pereira, Mata, Rashford - Greenwood

Colchester hemmahörande i League Two kommer självfallet med sin starkaste besättning för dagen till kvartsfinalen. Nionde plats i serietabellen och har bra häng på en direktplats, fyra poäng upp.

Har drabbats av ett ordentligt avbräck, centrale mittfältaren (spelmotorn) Courtney Senior utgick i helgens serielunk och är ett osäkert kort här. Ett jätteavbräck säger tränaren John McGreal.

Annars ser det bra ut på skadefronten, frågetecken för anfallaren Paris Cowan-Hall och yttermittfältaren Courtney Senior. Bägge tränade lätt igår tisdag.

Colchester har tidigare slagit ut Premier League lagen Crystal P och Tottenham efter straffar. Men här tar det slut trots att den gode tränaren McGreal räknar med att ca 5000 tillresta fans ska ställa till det för United. För det lär inte bli någon "norsk-torsk"...

Lycka Till/

Curre