Spelledigt West Ham laddade till tänderna...

28.12.2019

Singel - Unibet

West Ham-Leicester dubbelchans 1X 1.93 x 200 kr

Avspark lördag 28 dec kl 18:30

Hemmalaget hade ledning med 1-0 mot Crystal P innan man ramlade ner i "klisterburken" och visade upp ett förskräckligt dåligt humör. Två av de egna hamnade till och med i bråk med varandra innan lagkompisarna avbröt. Dagen innan hade Antonio kört sin Lamborghini till skrot iförd en tomtedräkt...Hårda grabbar....

Manager Pellegrini har två matcher på sig att få laget på rätt köl, poäng mot Leicester och en trepoängare mot Bournemouth annars lär det bli en enkel hem till Chile.

Ryan Fredricks tillbaka efter avstängning men har istället fått Aaron Cresswell avstängd. Viktige förste målvakten Lukasz Fabianski och anfallaren Felipe Anderson aktuella för spel enligt tränaren.

Leicester fick sig en rejäl omgång när ligaettan Liverpool kom på besök, seriefinalen slutade med en 1-4 förlust efter propaganda spel av gästerna. Ser man till skadefrekvensen under julen har tränaren Brendan Rodgers förskonats men hur är det med den psykiska biten?

Har tillgång till hela sin trupp.

Statistik: 1-3-1 (0-2-1) Intressant faktor i det här mötet är att West Ham var spellediga innan jul (då man skulle mött Liverpool, som var iväg på klubblags-VM) och kommer därmed in relativt utvilade till den här intensiva perioden runt jul- och nyår.

Lycka Till/

Curre