Söndagstrippeln

27.08.2022

Söndagstrippel - Unibet

15:00 Wolves - Newcastle 2 2.75

Wolves har som väntat fått en tuff start, bara en inspelad poäng så här långt. Offensiven fungerar inte alls och väger alldeles för lätt för att konkurrera om en top-sex plats.

Senaste Nytt: Var det bättre laget i 45 min när man tog emot Tottenham senast men föll med 0-1. Seger i veckan mot Preston med 2-1 vilken var den första segern på 10 spelade tävlingsmatcher. Adama Traore och Raul Jimenez gjorde målen och lär vara aktuella för spel på söndag. Ljust skadeläge.

Skador: Chiquinho

Newcastle tog en skrällpoäng på självaste Manchester C 3-3 och har fått en bra start så här långt. Nu har vår egen och min svenska favoritspelare Alexander Isak anlänt till stan. Självfallet väldigt intressant.

Senaste nytt: Hade Man City på "gaffeln" senast men släppte in två mål på kort tid och tappade en trepoängare. Slog Tranmere i ligacupen men fick Emil Krafth och Jonjo Shelvey skadade.

Skador: Jonjo Shelvey, Emil Krafth, tveksamma till spel Dan Burn, Callum Wilson och Ryan Fraser.

Statistik: 1-3-1 (1-2-0) På de senaste 4 mötena har Wolverhampton inte förlorat mot Newcastle på hemmaplan. Newcastle har inte förlorat på sina 6 senaste matcher.

15:00 Aston Villa - West Ham 1 2.32

Blek start av Aston Villa och torsk senast mot Crystal P 1-3 (b). Nyförvärven har inte levererat som man önskat och man ser fortfarande om sitt hus innan sommarfönstret stängs för värvningar. Man har nyligen värvat Ismaila Sarr fr Watford. Tog sig vidare i ligacupen mot Bolton där man spelade med en mycket stark startelva.

Senaste Nytt: Steven Gerrard kan välja och vraka från en helt nästan skaderfri trupp.

Skador:Diego Carlos, tveksam till spel Ludwig Augustinsson

West Ham har stora problem så här långt och klarar inte av att spela på två fronter. Tre raka förluster i ligan och noll gjorda mål. I veckan torsdag 25 aug returmöte i Europa League Viborg (b).

Senaste Nytt:Slog danska Viborg enkelt i cupen 3-0 (b). Vladimir Coufal och Craig Dawsontestas sent. Nyförvärvet fr Chelsea försvarsspelaren Palmierimen kommer knappast att ta en startplats.

Skador: Nayef Aguerd

Statistik: 0-1-4 (0-0-2) West Ham har inte vunnit någon av deras senaste 5 bortamatcher...

17:30 Nottingham - Tottenham -1,5 2.25

Bara en poäng borta mot ett enormt skadedrabbat Everton var en svag insats av nykomlingen. Det kommer att ta tid att spela ihop alla nyförvärv, hela 17 stycken...Det kan bli grinigt i gruppen om man inte får spela. Städade av Grimsby i veckans ligacup.

Senaste Nytt: Vann i ligacupen mot Grimsby i veckan med 3-0 och är nu obesegrade i tre raka tävlingsmatcher.

Skador: Omar Richards, Moussa Niakhaté, tveksam till spel Jack Colback

Ligafyran Tottenham har fått en bra start och nu finns det klass i varje lagdel. Här ska man kliva ut som stora favoriter.

Senaste Nytt: Cristian Romero och Oliver Skipp tveksamma till spel och kommer inte att riskeras säger rapporterna. Betyder att laget reser till Nottingham med samma trupp som spelade mot Wolves senast.

Skador: tveksamma till spel Cristian Romero, Oliver skipp

Statistik: 0-1-4 (0-0-3) Nottingham Forests senaste hemmavinst mot Tottenham var 1997. Tottenham har inte torskat någon av deras senaste 8 bortamatcher.

Totalt odds 14.36 x500 kr

Lycka Till vid Rygg!

Curre