Släpp loss Liverpool det är vår

14.03.2021

Singel - Svenska Spel

Wolves - Liverpool asian handicap    -1,25       2.67 x 250 kr

Måndag 15 mars 21:00 Molineux Stadium - Premier League

Wolves gör en bedrövlig säsong och hela klubben verkar ""riva ner bygget". Skadan på anfallaren Jimenez har naturligtvis betytt en del men är inte hela sanningen.

Nyförvärvet Willian Jose har fortsatt måltorka och frågar ni mig är han absolut ingen spelare för den engelska ligafotbollen. Marcal och Daniel Podence tränar med laget men är enligt tränaren inte aktuella för spel. En förlust på de fem senaste matcherna men har haft stora besvär mot de mindre bra lagen.

Skador: Raúl Jiménez, frågetecken för Marcal och Daniel Podence.

Liverpool såg klart förbättrat ut i Champions League matchen mot RB Leipzig senast 2-0 på neutrral plan. Intressant i den matchen var att Fabinho spelade centralt på mittfältet, klart plus. Det såg även mer stabilt ut än tidigare med mittbacksduon Nat Phillips och Ozan Kabak.

Prel. startelva 4-3-3: Alisson - Robertson, Kabak, Phillips, Alexander-Arnold - Wijnaldum, Fabinho, Thiago - Mané, Jota, Salah

Skador: Joel Matip, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Jordan Henderson. Frågetecken för Caoimhin Kelleher (resrv-målvakt) och Roberto Firmino.

Statistik: 1-0-4 (1-0-1) När lagen möttes i december vann Liverpool med hela 4-0 på Anfield. Samma siffror kanske det inte blir på Molineux men jag synar hcp -1,25 till ett spelvärt odds.

Asian Handicap -1.25

Ditt lag vinner med ett mål = Halv förlust. Halva insatsen tillbaka
Ditt lag vinner med två mål eller fler = Vinst
Ditt lag förlorar = Förlust
Oavgjort resultat = Förlust

Lycka Till vid rygg!

Curre