Skadekris i United - sex spelare kan missa

13.09.2019

Manchester U ställs i morgon mot Leicester i Premier League. Då kan man få klara sig utan hela sex ordinarie spelare. Ingen Paul Pogba, Luke Shaw, Diogo Dalot och Anthony Martial.

Manchester United har inlett knackigt i Premier League och har fem poäng efter fyra omgångar. Till helgen ställs de mot Leicester, som pekats ut som en av utmanarna att slå sig in på topp sex-platserna.

- Leicester är alltid en svår match. Det är ett lag och en klubb som vill utmana om topp fyra, det är jag helt säker på. De har bra spelare och en väldigt bra manager som har bevisat att han är duktig, säger managern Ole Gunnar Solskjær enligt Sky Sports

Då kommer United att få klara sig utan flera viktiga spelare. Paul Pogba, Anthony Martial, Luke Shaw och Diogo Dalot kommer alla missa mötet, enligt Solskjær.

- Pogba kommer inte vara tillgänglig så vida han inte har en mirakulös återhämtning över natten. Han har inte kunnat träna fullt ut än, säger norrmannen.

Dessutom menar managern att både Aaron Wan-Bisska och Jesse Lingard riskerar att missa matchen. United ligger åtta i tabellen efter fyra omgångar, medan Leicester ligger trea med åtta poäng.