Skadedrabbat Tottenham...

22.04.2019

Singel - Unibet

Tottenham-Brighton totalt antal mål av bortalaget 1,5 6.50 x 350 kr

Avspark: tisdag 23 april 20:45 Premier League

"Spurs" spelar för en topp 4-plats vilket ger spel i Champions League. Ett koppel av lag jagar platsen och naturligtvis måste laget gå för en seger här. Matchandet har dock varit tufft och snart väntar semifinalspel i Champions League mot Ajax.

Matchschema:

23/4 Brighton (h) - 27/4 West Ham (h) och 30/4 Ajax (h) minst sagt ett enormt hårt spelprogram för en trupp som har en hel del skador och frågetecken. Vilan blir kort såväl fysiskt som psykiskt. Manager Mauricio Pochettino har vid ett flertal tillfällen påmint förbundet om det här utan att ha fått gehör.

Serge Aurier, Harry Kane, Harry Winks kommer inte till spel medans et är frågetecken för Moussa Sissoko, Erik Lamela och målvakten Hugo Lloris.

Anfallaren Vincent Janssen var med på bänken i fölustmatchen mot Manchester C senast vilket fick många fans att höja på ögonbrynen. Danny Rose, Kieran Trippier , Victor Wanyama och Fernando Llorente är aktuellla för spel.

Dele Alli som brutit handen spelade senast med ett specialskydd och här går det rykten om att manager Pochettino eventuellt kommer att vila spelaren inför kommande matcher.

Prel.laguppställning: Gazzaniga - Trippier, Sánchez, Vertonghen, Rose - Dier, Wanyama, Skipp - Eriksen - Llorente, Heung-Min

Brighton kommer till spel utan yttermittfältaren Anthony Knockaert som är avstängd. Även centrale mittfältaren Davy Pröpper saknas på grund av skada. Fick med sig en poäng i mötet mot Wolves senast 0-0 (b) vilket får ses som en liten framgång för laget. Man har tre poäng ner till nedflyttning (Cardiff) och är i skriande behov av en trea.

Martín Montoya och Bernardo hoppas få en plats i startelvan efter att ha stått över senast, "friska skallar" och ben.

Prel.laguppställning: Ryan - Bernardo, Dunk, Duffy, Montoya - Locadia, Stephens, Kayal, March - Groß - Murray.

Jag tar en "rövare" trots Brightons svaga offensiv, här möter man ett skadedrabbat Tottenham som matchar stenhårt och går i "väntans tider" på en semifinal i Champions League.

Lycka Till/

Curre