Sheffield W tar chansen...

11.03.2019

Singel - Unibet (SvSpel)

Bolton-Sheff.W bortalaget över 1.5 mål 2.38 (2.37) x 250 kr

Viktiga poäng i båda ändar på tabellen. Bolton spelar för överlevnad och möter ett starkt Sheff.W som är starkt på framfart.

Bolton tog en mycket viktig trepoängare i lördags när man slog tillbaka Millwall med 2-1. Man har fem poäng upp till säker mark men behöver spela för seger om man skall lyckas fixa nytt kontrakt. Här får man tillbaka yttern Craig Noone men kommer förmodligen att få en plats på bänken. Managern Phil Parkinspn vill inte ändra i sin vinnande startelva sen sist. Anfallaren Clayton Donaldson är dock tillbaka i elvan, plus enligt tränaren.

Mittbacken David Wheater är fortsatt avstängd och Ben Alnwick, Marc Wilson, Yanic Wildschut och Erthun Oztumer kommer inte heller de till spel.

Sheff.W har en alldeles utmärkt form för dagen, 1 förlust på de 14 senaste ligamatcherna. Nye managern Steve Bruce har fått fart på truppen och nya målsättningar har dukats fram. Man har endast 6 poäng upp till playoff. Efter 0-0 i derbyt mot Sheffield U näst senast följde man upp med starka 1-1 (b) mot Derby.

Framförallt så har man fått ihop lagdelarna på ett helt annat sätt än tidigare även om den tekniska biten kan ifrågasättas. Nu måste man gå för seger och vår käre Steve Bruce lever för stunden i molnen av iver att få äntra planen...skojig "kis" på dagens presskonferens.

Några förändringar väntas men det är en fåordig herre på presskonferensen. Anfallaren Fernando Forestieri är fortsatt ett frågetecken vilket i så fall skulle betyda att Adam Reach tar steget ut som ytter och Marco Matias fortsätter som central mittfältare. I mna ögon ingen överraskning när man spelat på de sättet de sista två matcherna.

Unge lovande försvarsspelaren Jordan Thorniley, 22 år tillbaka efter skada men får starta på bänken enligt tränaren.

Skador sen tidigare: Matt Penney, Kieran Lee, Almen Abdi, Gary Hooper och Achraf Lazaar. I mina ögon är det här startspelare och således ett starkt kapital om vi börjar prata playoff...

Prel.laguppställning: Westwood - Iorfa, Lees, Hector (in i h-vete bra mittback), Palmer - Bannan, Hutchinson - Matias, Reach, Aarons - Fletcher.

Efter tre oavgjorda på raken måste Sheff.W gå för seger, här möter man nästjumbon som brottas med stora problem såväl på som utanför planen. Till över 2 ggr/insatsen synar jag alla dagar i veckan.

Lycka Till/

Curre