Sheffield W ger bra "lördags-deg"

23.11.2019

Singel - Unibet

West Bromwich-Sheffield W 2 4.10 x 300 kr

Avspark: lördag 23 nov kl 16:00

9.West Bromwich-Sheffield W 1X2 61-26-13

Serieledande WBA slog ett formstarkt Hull 1-0 (b) innan uppehållet och är inne i en väldigt bra period just nu. På hemmaplan är man obesegrat den här säsongen, så här långt...fru fortuna har än så länge hållit sin hand "över laget". Spelet övertygar inte och man håller absolut inte Premier League klass som många experter hävdar. Kommer att bli överstreckat.

Senaste Nytt: Mittfältsproblem såväl Livermore och Sawyers är avstängda - nyckelspelare, tillsammans med ytterbacken Ferguson. Stora avbräck. Ytterbacken Kieran Gibbs har en bruten tå men rapporteras inte på skadelistan. Vakna för h-vete med rapporteringen...Mittfältets Gareth Barry tillbaka efter en svår knäskada. Benfica-lånet mittfältaren Filip Krovinovic tillbaka efter vila.

Sheffield W har kunnandet att försöka ändra på WBA:s framfart och här kommer det att bli mycket fysisk fotboll. Trivs normalt bättre hemma men har också bara en förlust på de sex senaste, jag garderar på de stora systemen. Tre poäng upp till playoff-plats. Viktigt: Om nye tränaren Garry Monk använder sig av två forwards brukar laget få ett klart bättre tryck på sina motståndare! Kollar upp lagets träningar i veckan.

Senaste Nytt: Tränaren Garry Monk rapporterar att anfallaren Fernando Forestieri är aktuell från start. Även försvarsspelaren David Bates tillbaka i laget.

Bekräftade skador: Massimo Luongo (central mittfältare) samt 1:e målvakten Joe Wildsmith.

Statistik: 3-2-0 (1-1-0) Jag vidhåller att Sheffield W får ett klart bättre tryck i anfallsspelet med två anfallare och givetvis garderas matchen när vi letar stora pengar

Lycka Till/

Curre