Rak tvåa till över två gånger...

02.02.2019

Singel 1 - Unibet

Leicester-Manch.U 2 2.15 x 250 kr

Avspark: söndag 3 jan 15.05 Premier League

Tabellelvan Leicester har förlorat tre av de fem senaste matcherna och är lite för ojämnt. Att laget kommer från en 1-1 "viktoria" mot ligaledarna Liverpool på en vintrig gräsmatta sätter jag ingen stjärna för i min matchbok. Att laget för dagen ska kunna stå för en ny skräll är föga osannolikt. Nyförvärvet mittfältaren Youri Tielemans (Monaco) kommer att göra sin debut, även mittbacken Wes Morgan som vilades i mötet mot Liverpool är även han aktuell från start och är i mina ögon en stor säkerhetsrisk. Tränaren Claude Puel kan även använda sig av Danny Simpson som höger ytterback om han väljer att använda sig av Ricardo Pereira i en mer framträdande roll som mittfältare. Samma trupp som senast vilket betyder att viktige defensive mittfältaren Daniel Amartey är kvar på skadeliistan.

Manch.U hade 8 raka segrar under Solskjaer innan det tog stopp mot Burnley hemma senast 2-2. Vår landslagsback Victor Nilsson Lindelöf räddade "norsk torsk". Tabellfemman har bra kontroll på platsen till Champions League men har inte råd att tappa några poäng mot lag som Leicester. Mittfältets Pogba har varit ett frågetecken tillsammans med Anthony Martial och Chris Smaling. "Norsken" tror att samtliga herrar kommer till spel. Marcos Rojo kvar på skadelistan och mittfältets Marouane Fellaini är på väg till Kina.

Prel. Laguppställning: Gea - Shaw-Jones, Lindelöf, Young - Herrera, Matic, Pogba - Sánchez, Rashford, Lingard.

Köper inte att gästernas form "är på väg ner" trots 2-2 mot Burnley (h) senast. Målchanser skapade och bollinnehavet enorma 75-25 talar för något annat.

Lycka Till/

Curre